Mainos

Faneilta mielenkiintoinen Game of Thrones -teoria – Yön kuningas jahtaa todellisuudessa tätä hahmoa

1:46
Game of Thronesin viimeisen kauden traileri.

Game of Thrones -sarjan faneilla on mielenkiintoinen teoria sarjan kahdeksannen kauden vaiheita koskien.

Suosikkisarja Game of Thrones lähenee loppuaan ja faniteoriat käyvät entistäkin kuumempana. Tuorein teoria koskee sarjan ykköspahis Yön kuningasta ja tämän tavoitteita.

Sisältää juonipaljastuksia Game of Thrones -sarjan kahdeksannen kauden avausjaksosta!

Elävistä kuolleista koostuvaa Valkoisten kulkijoiden armeijaa johtavan Yön kuninkaan tavoitteet ovat nousseet spekulaatioiden kohteeksi. Tiedossa on, että Yön kuningas on johdattamassa armeijansa Westerosin eteläisessä osassa elävien ihmisten kimppuun, mutta uuden teorian mukaan hän tavoittele yhden tietyn hahmon päänahkaa.

Jon Snow ja Daenerys Targaryen ovat koonneet yhteisen armeijan haastamaan Yön kuninkaan omaa, molemmat ovat myös hahmoja, jotka Yön kuningas on nähnyt omin silmin. Uuden teorian mukaan Yön kuninkaan kohde olisi kuitenkin Jaime Lannister, jota esittää Nikolaj Coster-Waldau.

Teoria johtaa juurensa Yön kuningasta näyttelevän Vladimir Furdickin kommentteista. Näyttelijä on sanonut, että hänen hahmollaan on yksi kohde. Haastattelussa hän viittasi Jon Snown hahmoon, mutta ei paljastanut, kuka kohde oikeasti on.

– Ihmiset tulevat näkemään, että Yön kuninkaalla on kohde, jonka hän haluaa tappaa. Saatte tietää, kuka hän on, Furdick kiusoitteli.

Miksi sitten Jaime Lannister? Teorian mukaan Yön kuninkaalla on ollut jo mahdollisuutensa tappaa sekä Jon Snow, että Daenerys Targaryen. Kaksikon sijaan hän suuntaa etelään jahdaten jotakuta muuta.

Jaime Lannisterin uskotaan olevan Azor Ahai, prinssi, jonka kohtalona on tuhota Valkoiset kulkijat ja päättää pitkä yö, eli sarjassa nähtävä talvi. Tämä johtaa juurensa neljännen kauden viidenteen jaksoon, jossa Bran Starkia Yksisilmäisen korpin luo johdattaneen Jojen Reedin sisko Meera kysyy Jojenilta, milloin he tietävät lopun tulleen. Tällöin Jojenin oikea käsi syttyy tuleen. 

Jaime Lannisterin oikea käsi katkaistiin sarjan kolmannella kaudella ja hän sai sen tilalle kultaisen proteesin neljännen kauden alussa. Liekehtivän käden uskotaan viittaavan Jaimen kultaiseen proteesiin.

Kahdeksannen kauden ensimmäisessä jaksossa yö aikaan ulkona istuva Bran kertoo Samwell Tarlylle odottavansa vanhaa ystävää. Aamun sarastaessa Jaime saapuu Talvivaaraan, jossa hän huomaa Branin odottamassa häntä. Tämä viittaisi siihen, että kaiken näkevä Bran tietää Jaimen olevan keskeinen palanen valkeiden kulkijoiden kukistamisessa.

Voi myös olla, että Bran viittasi Jaimeen sarkastiseseen sävyyn. Jaime oli nimittäin se, joka työnsi Branin ikkunasta sarjan ensimmäisessä jaksossa, mikä johti hahmon alaraajahalvaantumiseen. Vastauksia ei kuitenkaan tarvitse odottaa enää kauaa, sillä sarjaa on jäljellä enää viiden jakson verran.

Lähde: Elite Daily

Game of Thronesin viimeinen tuotantokausi C Morella

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja