F1

F1

Formulakausi käynnissä!

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

F1-tähti Lewis Hamilton esitteli Mercedeksen tulevaa luksusautoa – ”Uusi unelma-autoni”

3:21
Videolla Lewis Hamiltonin tyylinäyte Span kisan viimeisellä kierroksella.

F1:n kuusinkertainen maailmanmestari Lewis Hamilton pitää nopeista autoista myös ratojen ulkopuolella. Mercedes-kuski on nyt esitellyt sosiaalisessa mediassa ”uutta unelma-autoaan”.

Hamilton tunnetaan myös monipuolisesta aktivismistaan, ja hänen ylistämänsä menopeli on Mercedeksen tuleva täyssähköauto EQS, joita on tarkoitus alkaa valmistaa vuonna 2021.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Italian GP suorana 4.-6.9.
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Italian GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Hamilton kirjoitti autosta ja ympäristöstä Instagramissa.

– Olen viime aikoina tehnyt paljon muutoksia elämääni, jotta voisin pienentää vaikutustani ympäristöön. Ensimmäinen askel tällä matkalla oli ymmärtää oma vaikutukseni planeettaan, jotta voisin parantaa sitä. Sen jälkeen olen korvannut F1:ssä aiheuttamani hiilijalanjäljen kaudesta 2007 saakka, vähentänyt matkustamista mahdollisuuksien mukaan ja siirtynyt kasvispohjaiseen ruokavalioon. Radan ulkopuolella yritän käyttää sähköautoja aina kun se on mahdollista, aloitti Hamilton.

– Haluan myös käyttää asemaani kilpakuljettajana saadakseni aikaan positiivista ja pysyvää muutosta. Siksi teen Mercedeksen kanssa läheistä yhteistyötä, jotta he siirtyvät sähköautoihin. Tässä on uusi unelma-autoni, Mercedeksen uusi täyssähköauto EQS. En malta odottaa, että se julkaistaan! fiilisteli brittikuski.

Hamilton jatkoi kirjoittamalla muun muassa siitä, kuinka on tärkeää yrittää jatkuvasti oppia ja tulla paremmin informoiduksi, jotta voi auttaa ympäristöään.

Mercedes EQS:n kerrotaan muun muassa kiihtyvän nollasta sataan 4,5 sekunnissa. Huippunopeuden on taas tarkoitus nousta 200 kilometriin tunnissa.

Katso julkaisu alta.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja