F1-tähti Fernando Alonso kiihtyi jättihuhusta: "Tästä tulee seurauksia"

Aston Martinin F1-tähti Fernando Alonso varoitti seurauksista, kun moottoriurheilun kuninkuusluokan huhumylly nytkähti hiljattain tulikuumille kierroksille.

Alonso, 42, on nimittäin nostettu sosiaalisen median spekulaatioissa ehdokkaaksi korvaamaan Red Bullilla Max Verstappenin varjossa vaikeuksissa olevan Sergio Perezin

Huhumylly käynnistyi sunnuntaina Meksikon GP:n jälkeen. Perez pilasi kisansa avausmutkassa yrittäessään nousta kärkeen liian kunnianhimoisesti. 

Virhe ei ollut meksikolaisen kauden ensimmäinen, ja Perez on muutenkin jäänyt täysin kolmannen peräkkäisen MM-tittelinsä varmistaneen Verstappenin varjoon, vaikka on edelleen MM-sarjan kakkosena. 

Huhujen mukaan Alonso on myös menettämässä uskoaan Aston Martiniin. Espanjalainen saavutti alkukaudesta useita palkintosijoja, mutta syyskaudella tallin iskukyky on heikentynyt. Kaksi viimeisintä kisaa ovat päättyneet Alonson osalta keskeytykseen. 

– En ole lainkaan lannistunut. Nautin edelleen paljon tästä projektista, rakastan tiimiä. Mielestäni meillä on ollut mahtava kausi, vaikka emme olekaan tällä hetkellä tarpeeksi nopeita, Alonso kommentoi Brasilian GP:n alla torstaina. 

Alonso alleviivaa, että F1-sarjan ympärillä on jatkuvasti huhuja. 

– Nämä huhut tulivat tyypeiltä, jotka ovat vain sosiaalisessa mediassa. He haluavat vain uusia seuraajia. Tämä on sääli, ja aion varmistaa, että tästä tulee seurauksia, Alonso täräytti avaamatta mainitsemiaan seurauksia kuitenkaan enempää. 

Alonso ei ole yltänyt kuudetta sijaa ylemmäs kuudessa viime GP:ssä. Samalla Aston Martin on pudonnut alkukauden kakkossijaltaan viidenneksi valmistajien MM-sarjassa. 

Alonsolla sekä Perezillä on sopimukset kaudesta 2024 nykyisten talliensa kanssa. 

Lue myös:

    Uusimmat