Lewis Hamilton riisui jo hanskansa – Max Verstappen sai varoituksen: "Olen suunnitellut kaiken"

F1-supertähti Lewis Hamilton on siirtänyt katseensa jo ensi kauteen tavoitteenaan voittaa uransa kahdeksas maailmanmestaruus.

Kaksi edellistä kautta ovat olleet voittamaan tottuneelle Hamiltonille haastavia. Mercedes ei ole pystynyt haastamaan F1-sarjaa hallitsevaa Red Bullia, eikä kokenut britti ole voittanut F1-kisaa lähes kahteen vuoteen.

Hamiltonin kuluva kausi on kuitenkin ollut väkevä, vaikka voittoja ei olekaan kertynyt. Hamilton on MM-sarjassa kolmantena heti Red Bullin Max Verstappenin ja Sergio Perezin jälkeen.

Kokenut brittikuljettaja on kuitenkin hiljalleen kääntänyt katseensa jo kohti ensi kautta. 

Hamilton oli kaudella 2021 erittäin lähellä historiallista kahdeksatta maailmanmestaruuttaan, mutta Verstappen vei tittelin itselleen hyvin kyseenalaisella tavalla. Nyt Verstappen on ajanut jo kolmeen perättäiseen mestaruuteen.

Hamilton on ehtinyt jo luoda tarkan suunnitelman, jotta hän voisi nousta jälleen maailmanmestariksi ja ryöstää itselleen takaisin sen valtikan, jonka Verstappen häneltä kiistanalaisesti aikoinaan vei.

– Ajattelen nyt jo talveani. Olen jo valmistellut harjoitusleiriäni. Se ei ole vain puhtaasti harjoittelua, vaan myös palautumista, meditaatiota, kropan puhdistamista ja energioiden lataamista. Olen suunnittelut kaiken, jotta voin olla ensi kaudella vahvempi kuin koskaan, Hamilton kertoo Reutersille.

Kausi 2024 on Hamiltonille jo hänen uransa 18:s F1:ssä. Vaikka vuosia ja menestystä on kertynyt runsaasti, nälkä voittamiseen ja itsensä kehittämiseen on yhä kova.

– Minun kokemuksellani minun pitäisi tehdä joka vuosi vuodelta parempaa jälkeä. Yritän saada mestaruuden, Hamilton painottaa.

F1-kausi jatkuu jo tulevana viikonloppuna, kun vuorossa on perinteikäs Brasilian GP.

Lue myös:

    Uusimmat