Ex-radiotähti Lauri Salovaara loukkaantui vaarallisessa onnettomuudessa: "Halvaantuminen olisi ilman näitä ollut lääkäreiden mukaan lähellä"

7:40
Lauri Salovaara pyrki miljonääriksi 500 päivässä

Lauri Salovaara loukkaantui ratsastusonnettomuudessa viime viikolla.

Yrittäjä ja entinen radiojuontaja Lauri Salovaara loukkaantui ratsastusonnettomuudessa perjantaina 26. kesäkuuta. Salovaara kertoi tapahtuneesta omalla Facebook-tilillään maanantaina 29. kesäkuuta. Onnettomuus tapahtui Salovaaran päivityksen mukaan esteratsastustunnilla, jolloin Salovaara oli ratsastanut ensimmäistä kertaa hänelle vieraalla hevosella. Salovaaralla oli tunnin mittaan ongelmia oikuttelevan hevosen kanssa, joka loppujen lopuksi oli pukittanut miehen alas selästään. 

– Lensin komeassa kaaressa hevosen pään yli laskeutuen tonttiin pää ja olkapää edellä! Tunsin heti, ettei kaikki ole kunnossa ja kampesin itseni polvilleni hetkeksi puhaltelemaan. Otin paukkuliivin pois ja yritin liikuttaa kättä. Liikkuihan se, mutta sellaisella rytinällä, että pyysin soittamaan ambulanssin. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Salovaara kertoo odottaneensa ambulanssia niin, että hän oli välillä tajuissaan ja välillä ei. Mies selvisi onnettomuudesta lopulta tilanteeseen nähden melko vähillä vammoilla. 

– Tulos: aivotärähdys, solisluu pirstaleina ja hampaasta lohkesi pala. Kantositeen kautta pyritään saamaan luut takaisin yhdeksi ja kuntoutuksen myötä mies takaisin ratsaille. Nyt jo kotona uutta arkea opetellessa. 

Miehen mukaan tilanteesta on kiittäminen hyviä suojavarusteita, jotka hänellä oli onnettomuuden sattuessa yllään: hyvää ratsatuskypärää sekä turvaliiviä. 

– Halvaantuminen olisi ilman näitä ollut lääkäreiden mukaan lähellä, Salovaara päättää kirjoituksensa. 

Salovaaran loukkaantumisesta onnettomuudessa uutisoi ensimmäisenä Hymy

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja