Martina Aitolehdelle alkoi tulvia huolestuneita viestejä – sanoo nyt suorat sanat ex-miehensä uudesta puolisosta: "Hänellä ei ole lupaa olla lähelläkään tytärtäni"

Näin Martina Aitolehden ja Stefan Thermanin kohueron vaiheet etenivät – katso Aitolehden tunteikas haastattelu 2:23
Näin Martina Aitolehden ja Stefan Thermanin kohueron vaiheet etenivät – katso Aitolehden tunteikas haastattelu

Martina Aitolehti pöyristyi sosiaaliseen mediaan ilmestyneestä videosta ja sanoo suorat sanat siitä, miksei tahdo Sofia Belórfia tyttärensä lähelle. 

Hyvinvointiyrittäjä Martina Aitolehti vastasi sunnuntaina napakasti, kun uteliaat seuraajat tiedustelivat häneltä Instagramissa, viettääkö Aitolehden ja tämän ex-puolison Stefan Thermanin  Isabella-tytär Hangossa aikaa myös Sofia Belórfin seurassa.

Therman ja Belórf ovat viihtyneet tiiviisti yhdessä sen jälkeen, kun Martina ilmoitti erosta.

– Ei ole lupaa olla yhdessä, Aitolehti vastasi uteluihin, kun oli ensin kertonut nuoremman tyttärensä oleskelevan isänsä tiluksilla Hangossa, mistä myös Belórf on julkaissut Instagram-päivityksiä.

Maanantaina Belórfin Instagram-tilin Stories-osioon ilmestyi kuitenkin video, jolla nähtiin ratsastava tyttö. Seuraajat arvelivat, että videolla nähty tyttö oli Isabella.

Video poistui nopeasti, mutta Aitolehti vastasi omalla tilillään tulikivenkatkuiseen sävyyn. Hän kertoi saaneensa seuraajiltaan useita huolestuneita viestejä ja tahtovansa siksi selventää muutamaa asiaa.

– Mun lapset on mun koko elämä ja kuten tiedätte, suojelen ja taistelen heidän puolesta aina. Haluan kasvattaa heistä terveitä, ahkeria ja vastuullisia, kunnon kansalaisia tähän yhteiskuntaan. Tämä tarkoittaa myös että siinä ympärillä olevat lunastavat nämä vaatimukset, hän tähdentää ja kertoo nuoremman tyttärensä olleen pääsiäisenä tapahtuneen eron jälkeen lähes sataprosenttisesti hänen vastuullaan.

Kirjoituksessaan Aitolehti ei mainitse Belórfia kertaakaan nimeltä, mutta kertoo suoraan syyn sille, miksei tahdo tämän olevan tekemisissä tyttärensä kanssa.

– Hänen isän uuden puolison raskaista syytteistä johtuen hänellä ei ole mitään lupaa olla lähelläkään tytärtäni. Isabella on tällä hetkellä Hangossa poninsa luona, mutta ei tämän kyseisen ihmisen lähellä, Aitolehti kirjoittaa.

Hän viittaa Katiskana tunnettuun huumevyyhtiin, jossa myös Belórf on yksi syytetyistä. Häntä syytetään rahanpesuista ja huumausainerikoksesta. Aitolehti on päivityksensä perusteella myös pöyristynyt siitä, että hänen lastaan oli kuvattu sosiaaliseen mediaan ilman lupaa.

– On pöyristyttävää ja todella epäkunnioittavaa ehdoista huolimatta kuvata lastani ja esittää jotain muuta mikä todellisuus on, hän kirjoittaa ja toivoo, etteivät seuraajat kantaisi enää huolta tai spekuloisi asialla.

– Mä suojelen ja taistelen mun lasteni puolesta leijonaemon lailla, sen tiedätte. On myös sanomattakin selvää, että hyviin sosiaalisenmedian käytöstapoihin kuuluu, ettei muita ihmisiä kuvata ilman lupaa, varsinkaan toisten lapsia.

Aitolehti ja Therman erosivat pääsiäisenä. Pari ehti olla yhdessä yhdeksän vuotta. Martinalla on Isabellan lisäksi vanhempi tytär Victoria aiemmasta liitostaan radiojuontaja Esko Eerikäisen kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat