Ex-missi Anna Strömberg kommentoi parisuhteensa tilaa

Vuoden 2003 Miss Suomi Anna Strömberg osallistui huhtikuussa alkavaan Viidakon tähtöset -kilpailuun. Strömberg paljastaa, miten myrskyisyydestäänkin tunnettu parisuhde kesti naisen matkan viidakkoon.

Vuoden 2003 Miss Suomi Anna Strömberg on kokenut kovia parisuhteessaan, sillä vuonna 2011 nainen lapsineen joutui hakeutumaan jopa turvakotiin myrskyisän ja väkivaltaisen parisuhteensa vuoksi. Nyt Strömberg kertoo elämän hymyilevän. Suhde kesti hyvin myös naisen osallistumisen Viidakon tähtöset –kilpailuun.

– Suhde kesti oikein hyvin. Kyllä mieskin oli 100-prosenttisesti tukenani ja sitä mieltä, että ilman muuta lähden mukaan. Hänkin olisi lähtenyt, kertoo Anna Strömberg.

Myös Strömbergin 2- ja 8-vuotiaat lapset sopeutuivat hyvin äitinsä poissaoloon, ja Strömberg vihjailee lasten saaneen jopa hemmottelukohtelua isovanhemmilta äidin ollessa pois.

Ex-missi kertoo, että vaikeiden vaiheiden jälkeen parisuhde on nyt asettunut uomiinsa.

– Suhde on hyvällä tolalla. Vastoinkäymiset ovat meillä jo ollutta ja mennyttä, niitä ei enää muistellakaan. Meillä rullaa ihana työntäyteinen arki, pyöritämme perhettä. Kaikki on todella hyvin tällä hetkellä. Nautin elämästäni ja olen tyytyväinen kaikkeen.

Viidakon tähtöset alkaa Subilla torstaina 11.4. klo 21

MTV3

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja