Ex-alppitähti heitti 1-vuotiaan poikansa syvään lumikinokseen – tempulle sataa kritiikkiä: "Sonnysta tuo oli tosi hauskaa"

Nostalgiset retroleikit – näin niitä leikittiin 3:29
Leikitkö sinä pienenä näitä leikkejä?

Ex-alppihiihtäjä Julia Mancuso julkaisi videon, jolla hän heittää poikansa hankeen. Kaikkia klippi ei miellyttänyt, kertoo Daily Mail.

Yhdysvaltalainen Julia Mancuso, 36, julkaisi joulun aikaan Instagram-tilillään videon, jossa hän heittää 1-vuotiaan poikansa Sonnyn lumikinokseen. Entisen alppihiihtäjän video on herättänyt paheksuntaa.

Videolla näkyy, miten Julia ensin nostelee poikaa ylös alas. Hän laskee samalla kolmeen. Sekä Julia että Sonny hymyilevät. 

Sitten Julia laskee uudelleen kolmeen ja upottaa pojan hankeen. Tämän jälkeen näkyy pätkä, jossa hän heittää Sonnyn hankeen. Lopuksi hän nostaa pojan pois lumesta ja pyyhkii tämän kasvot.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tuhansia katselukertoja, myös paheksuntaa

Videota on kerännyt runsaasti kommentteja. Jotkut ovat paheksuneet Julian toimintaa. Heidän mielestään heitto oli vaarallinen. Osa oli sitä mieltä, että Sonny ei nauttinut tempusta ollenkaan. 

Julia kirjoitti päivitykseen, että ihmiset eivät olleet tajunneet videota ollenkaan. Hänen mukaansa ei ollut olemassa minkäännäköistä vaaraa, että Sonnylle olisi käynyt jotain. Lumipenkka oli heidän pihassaan, joten he tiesivät, että temppu oli turvallinen.

– Sonnysta tuo oli tosi hauskaa. Ei ollut olemassa mitään riskiä sille, että hän olisi hautautunut kinokseen, koska tuo tapahtui päivällä meidän pihallamme.

Lue myös:

    Uusimmat