Jessica järjesti 4-vuotiaansa syntymäpäiväyllätykseksi "keisarileikkauksen" – video jakoi mielipiteet: "Suoraan sanottuna vähän häiritsevää"

Jessica So jakoi Instagramissa videon, jolla tekee "keisarileikkauksen" 4-vuotiaansa kanssa tämän syntymäpäivän kunniaksi.

Jessica So käyttää muovailuvahaa opettaakseen lapselleen lääketiedettä. Lääkärinä työskentelevän naisen juhlava ohjelmanumero keräsikin huomiota netissä: Jessica kehitti poikansa 4-vuotispäiville muovailuvahasta keisarileikkauksen, kertoo Daily Mail.

Leikkasivat lapsen kanssa "vauvan" maailmaan

Instagramissa Jessica jakoi videon, jolla hän "tekee keisarileikkauksen" poikansa kanssa.

Videolla näkyy muovailuvahasta muotoiltu vatsa, jonka sisältä puolestaan löytyy erilaisia kerroksia, ja lopulta kohtu. Kaksikko leikkaa yhdessä ulos lapsen, eli Hämähäkkimies-lelun.

– Pikkuisellamme oli juuri syntymäpäivä (suuri nelivuotispäivä!) ja muistelimme vaiherikasta, yllättävää päivää, kun hän saapui maailmaan, ja niitä upeita ihmisiä, jotka olivat mukana synnyttämässä hänet turvallisesti, Jessica kuvaili videonsa ohessa.

Selaa videoita nuolilla. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä

Ovat aiemminkin opetelleet anatomiaa muovailuvahan avulla

Leikkaus ei ole perheen ensimmäinen. Instagramissa Jessica on kertonut, että hänen poikansa pitää leikki-leikkauksista ja myös pyytää niitä itse. Jessica työskentelee ihotautilääkärinä, mutta kertoo opiskelevansa erilaisia leikkauksia poikaansa varten. Hän huomauttaa videoidensa ohessa, ettei niitä tule pitää lääketieteellisinä neuvoina.

– Olemme muovailuvahaleikkauksissa yhden hitin ihmeitä. Se leikkaus, jonka näette, on ensimmäinen (ja ainoa) kerta, kun olemme tehneet kyseisen operaation, Jessica kuvailee seuraajilleen.

Jesscan poika anoo äidiltään usein lisää leikkausleikkejä. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Poika ymmärtääkin äitinsä opetuksen ansiosta jo lääketieteen päälle: hän esimerkiksi vaatii keisarileikkaussvideollakin "imua" imeäkseen "nestettä" pois leikkauksen aikana.

Osa katsojista järkyttyi

Jessican keisarileikkausvideo keräsi runsaasti vaihtelevia mielipiteitä. Kaikki eivät melko videon realistisesta anatomiasta innostuneet.

– Mitä hittoa? Pidän itseäni hyvin edistyneenä vanhempana ja tykkään ikätasolle sopivasta oppimisesta, mutta tämä on täysin tarpeetonta ja suoraan sanottuna vähän häiritsevää, nimimerkki Me suomii Twitterissä.

"Tämä on paras asia, jonka olen ikinä nähnyt"

Suurin osa katsojista oli kuitenkin ihastunut sekä Jessican ideaan että hänen rauhallisuuteensa ja haluunsa opettaa lastaan. Myös pojan into lääkärileikkiä kohtaan sulatti sydämet.

– Voi luoja, voi luoja. Olen kätilö ja tämä on paras asia, jonka olen ikinä nähnyt, Mokerrum Fatima kehuu Instagramissa.

– En virallisesti enää pelkää keisarileikkausta, videon nähnyt Em toteaa

– Opin lapsen syntymästä enemmän tällä videolla kuin koskaan katolisessa koulussa, Amelia kehuu Twitterissä.

– Hitsit, minulle on tehty kaksi keisarileikkausta ja sain vain vauvoja. En tiennyt, että Hämähäkkimieskin on vaihtoehto! Tämä on niin siistiä, nimimerkki always_cold hehkuttaa.

Moni lupasi itsekin rakentaa raskausvatsan muovailuvahasta muistellakseen lapsensa syntymää tämän kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat