9-vuotiaan tytön rehellinen kirje joulupukille herättää hilpeyttä: "Olen yrittänyt kovasti olla kiltti, mutta olen epäonnistunut surkeasti"

Nämä merkit kertovat, että olet todellinen jouluihminen 1:04
Nämä merkit kertovat, että olet todellinen jouluihminen!

Pikkutyttö myönsi ensin olleensa tuhma ja esitti sitten 12 joululahjatoivetta, kertoo muun muassa New York Post.

9-vuotiaan brittitytön kirje joulupukille on herättänyt hilpeyttä Twitterissä. Kirjeessä hän myöntää olleensa tuhma ja esittää sen jälkeen pukille kuitenkin 12 lahjatoivetta, joihin kuuluu muun muassa elektorniikkaa sekä eläimiä.

New York Post kertoo, että kuvan kirjeestä on julkaissut Twitterissä tytön vanhempi sisarus. Kirjeessä lukee, että se olisi kirjoitettu 1. joulukuuta.

– Katsokaa, mitä 9-vuotias siskoni kirjoitti joulupukille, sisarus kirjoitti kuvan oheen.

Jos tviitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Rehellinen tunnustus ja 12 joululahjatoivetta

Kirjeessä luki seuraavaa: ”Rakas joulupukki, toivottavasti sinulla on ollut hieno vuosi ja voit hyvin. Minulla on ollut vähän päinvastainen vuosi. Olen yrittänyt kovasti olla kiltti, mutta olen epäonnistunut surkeasti. Ollakseni rehellinen, ansaitsisin kyllä hiiliä, mutta minusta olisi mahtavaa saada lahja. Oikeastaan enemmän kuin yksi."

Niinpä hän listasi toiveensa ylös. Elektroniikan osalta hän toivoi muun muassa Applen AirPodeja, Nintendo Switchiä, Playstationia sekä uutta kannettavaa tietokonetta. 

Lisäksi hän toivoi saavansa muun muassa käärmeen, pandan ja pingviinin. ”Ei kuolleina”, luki lisäyksenä kahden viimeksi mainitun kohdalla.

Elektroniikan ja eläinten lisäksi toivelistalla oli matka Ranskaan. Tyttö oli täsmentänyt toivettaan mainitsemalla, että matkalippuja pitäisi olla viisi kappaletta.

– Toivottavasti onnistut täyttämään kaikki toiveeni, hän kirjoitti.

Twitterissä kirje on naurattanut monia. Erityisesti nuoren tytön sanavalinnat ja siisti käsiala ovat herättäneet ihastusta, mutta myös lahjatoiveet ovat saaneet aikaan hilpeyttä.

Lähteet: New York Post, Yahoo

Lue myös:

    Uusimmat