Eva Wahlström saunanraikkaana Niklas Räsäsen kanssa lumihangessa: "Seitsemäs vuosi menossa ja edelleen hulluna tähän mieheen"

3:24
Eva Wahlström paljasti Tuttu Juttu Show'ssa erikoisimmat lemmiskelupaikat

Eva Wahlström julkaisi riehakkaan kuvan rakkaansa kanssa. 

Nyrkkeilyuransa viime vuonna lopettanut Eva Wahlström hehkuu rakkauden onnea tuoreessa Instagram-kuvassa. Julkaisemassaan otoksessa istuu lumihangessa miehensä Niklas Räsäsen sylissä yläosattomissa. 

– Seitsemäs vuosi menossa ja edelleen hulluna tähän mieheen, Wahlström kirjoittaa kuvansa yhteydessä. 

Pariskunta odottaa parhaillaan ensimmäistä yhteistä lastaan. Wahlströmillä on edellisestä suhteestaan poika Leon ja Räsäsellä on Luda-poika. Wahlström kertoi aikaisemmin sosiaalisessa mediassa pariskunnan kutsuvan lapsiensa kanssa tulevaa vauvaa Rubeniksi.

– Se on siis pelkkä työnimi, jonka oikeastaan Leonin pehmolelu keksi, paljon ennen kun tiedettiin kumpaa sukupuolta vauva on.

– Jyri-pehmolelu on tuliainen Espanjan treenileiristä ja siitä on tullut tosi tärkeä Leonille. Jyrin kertoman mukaan sen paras ystävä Espanjassa oli nimeltään Ruben. Se oli toinen pehmopossu. Yhtenä päivänä kun Jyri leikki mun mahan kanssa se sanoi, että "Vauva on melkein kuin Ruben". No siitä syntyi nimi Ruben. Myöhemmin ollaan kuultu että nimi myös tarkoittaa Uudistajaa, ja niinhän tää pallero on.

Vuodesta 2014 asti seurustellut pariskunta meni kihloihin joulukuussa 2015. Heidät vihittiin Haikon kartanossa Porvoossa vuonna 2016.

Wahlström ilmoitti viime vuoden maaliskuussa lopettavansa ammattilaisuransa nyrkkeilijänä. Wahlström saavutti kymmenen vuoden aikana suomalaisittain täysin poikkeuksellista menestystä.

Juttua muokattu 27.1. kello 17:20: Kirjoitusvirhe korjattu otsikosta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja