Eva Wahlströmin poika juoksi liukuportaita väärään suuntaan – vartijalta yllättävä reaktio

Ex-nyrkkeilijä Eva Wahlström kertoo valmentajansa erikoisista neuvoista:"Lyö niin, että tampooni lentää!" 1:00
Eva Wahlström kertoo Penkinlämmittäjät-ohjelmassa valmentajansa erikoisesta valmennustyylistä.

Eva Wahlströmin Elia-poika intoutui liukuportaista. 

Ex-nyrkkeilijä, taiteilija Eva Wahlström, 43, jakoi Instagramissa 17. huhtikuuta videon, jossa hänen Elia-poikansa juoksee Porvoon Citymarketin liukuportaita väärään suuntaan.

Voit katsoa videon klikkaamalla nuolta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Eilen oli pari hauskaa pientä kohtaamista Porvoon Cittarissa. Antoi taas uskoa ihmisiin. Elia juoksi rullaportaita väärään suuntaan noin puolisen tuntia vilkkulenkkareissaan. Ymmärrän hyvin, että se voi ärsyttää ihmisiä, ja ymmärrän myös että "huonosti käyttäytyviin" lapsiin suhtaudutaan nuivasti, Wahlström kirjoitti. 

Hän ajattelee, että väärinpäin tehdyt asiat ovat kuitenkin niitä, jotka kehittävät lapsia eniten: takaperin juoksemiset, liukumäkeä ylöspäin kiipeämiset tai telkkarin katsominen päällä seisten. 

– Ne eivät kehitä pelkästään fyysisiä ominaisuuksia, vaan myös luovuutta, ongelmanratkaisukykyä ja omaa ajattelua. Pitää tietysti kunnioittaa muita, pitää erottaa oikea väärästä ja hyvä pahasta. Haluan kyllä, että lapseni osaavat seurata sääntöjä, mutta eivät tee sitä sokeasti, Wahlström jatkoi. 

Äiti kertoi istuneensa kukkakimppujen keskellä valmiina pahoittelemaan lapsensa aiheuttamaa mielipahaa.

– Elia juoksi rappusia ylöspäin ja törmäsi ostoskärryjen kanssa alaspäin tulevaan rouvaan. Pahoittelin asiaa rouvalle, joka katsoi lasta hetken ja vastasi hymyillen, että olisi varmaan hyvä, jos me kaikki aikuisetkin juoksisimme rappusia väärään suuntaan. Sitten hän vilkutti lapselle ja jatkoi matkaa. Tuli sairaan hyvä mieli, Wahlström kirjoitti. 

Hetken päästä paikalle saapui kuitenkin vartija, joka katsoi häntä tuimasti ihmetellen tapahtumien kulkua. 

– Vastasin, että taaperoni juoksee rappusia väärään suuntaan jotain sadatta kertaa ja istun tässä, koska en enää pysy perässä. Vartija katsoi minua tiukasti ja vastasi hetken päästä: "No se ei ole kiellettyä. Jatkakaa vaan”. Pieniä asioita, mutta tulin niin iloiseksi, kun vielä löytyy ihmisiä, jotka kohtaavat ilolla ja lämmöllä, vaikkei toiminta ollut ihan moitteetonta. Pistetään hyvä kiertämään, Wahlström päätti kirjoituksensa.

Maaliskuussa 2021 syntyneen Elian isä on Wahlströmin aviomies nyrkkeilijä Niklas Räsänen, 37. Pari meni naimisiin vuonna 2016. Wahlströmillä on lisäksi vuonna 2009 syntynyt Leon-poika aiemmasta liitostaan Pekka Kaislaman kanssa. Myös Räsäsellä on aiemmasta suhteestaan poika Luda.

Lue myös:

    Uusimmat