Espanjan kruununprinsessa Leonor aloitti kolme vuotta kestävän sotilaskoulutuksen – hovi jakoi kuvia ensimmäisestä koulutuspäivästä

Espanjan kruununprinsessa Leonor seuraa isänsä jalanjälkiä ja aloitti sotilaskoulutuksen. 

Espanjan kruununprinsessa Leonor, 17, aloitti tällä viikolla kolme vuotta kestävän sotilaskoulutuksen Espanjan Zaragozassa sijaitsevassa Academia General Militar -koulutuskeskuksessa, kertoo muun muassa uutistoimisto Reuters.

Uutistoimiston mukaan Leonor kertoi suuntaavansa koulutukseen suurella innostuksella, mutta myönsi toimittajille olevansa myös hieman hermostunut.

Espanjan kuningashuoneen Instagram-tilille on jaettu kuvia prinsessan ensimmäisestä koulutuspäivästä. Kuvissa prinsessa nähdään sotilasunivormu yllään.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Kolme vuotta kestävä sotilaskoulutus on jaettu armeijaan, laivastoon ja ilmavoimiin, joista jokaisen parissa prinsessa viettää vuoden kerrallaan valmistautuen tulevaan rooliinsa valtionpäämiehenä.

Leonor on vanhempi  kuningas Felipen kahdesta tyttärestä, ja on näin ollen ensimmäisenä kruununperimysjärjestyksessä. Kun Leonorista tulee aikanaan hallitsija, nousee hän samalla Espanjan asevoimien ylimmäksi komentajaksi.

– Nyt on Leonorin vuoro, se on jännittävää, tuemme häntä kovasti. Ensimmäiset päivät tulevat olemaan vaikeita, mutta hän selviää niistä vaivannäöllä ja kärsivällisyydellä, kuningas Felipe lausui medialle Zaragozan koulutuskeskuksen edustalla.

Lue myös:

    Uusimmat