Kirurgi rasautti videollaan auki 25 vuotta vanhat rintaimplantit – puistattavasta videosta jättihitti: "Odotin, että sieltä tulee dinosaurus"

Plastiikkakirurgi rasautti videollaan auki parin kapseloituneita rintaimplantteja. Jo kymmenet miljoonat katsojat ovat nähneet videon.

Plastiikkakirurgi Clayton Moliverin video rintaimplanteista on kerännyt jo 22 miljoonaa katsojaa. Moni on järkyttynyt vuosikymmeniä vanhojen implanttien ulkonäöstä.

Esitteli 25-vuotiaat implantit

Videolla amerikkalaiskirurgi Moliver esittelee poistamansa 25 vuotta vanhat suolaliuoksella täytetyt implantit. Moliverin mukaan niiden kantaja kärsi niin kutsutusta rintaimplanttitaudista, jonka olemassaolosta asiantuntijat ovat erimielisiä.

Implanttien ympärille oli vuosien saatossa kehittynyt kova kapseli, jonka Moliver videolla murtaa kuin kananmunan ikään.

– Se ei ole kipsilevyä, se on kalsiumia, Moliver heitti videollaan.

Moliverin mukaan hän on nähnyt suurempiakin kalsiumkertymiä potilaissaan.

Moliver "avaa" videollaan rintaimplanttikapselit. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Miksi odotin, että sieltä tulee dinosaurus"

Kapseloituminen tarkoittaa, että implantin eli siis kehon vierasesineen ympärille alkaa kasvaa arpikudosta. Kapselin vuoksi rinnat voivat tuntua kovilta tai kipeiltä ja muuttua epäsymmetrisiksi.

Kapseloituminen on yleinen ongelma, ja implantit tulisikin vaihtaa tarvittaessa. Suolaliuoksen sijaan nykyimplanteissa käytetään yleensä silikonia.

Implanttien kovettunut kuori herätti ihmetystä videon monissa katsojissa.

– Kielletty Kinder-muna, kommenteissa vitsaillaan.

– Se kuoriutui, toinen kommentoija ihmettelee.

– Miksi odotin, että sieltä tulee dinosaurus, kolmas sanoo.

– En koskaan voi peruuttaa tämän näkemistä, neljäs voivottelee.

Osa kommentoijista vitsaili lääkärin lähteneen tekemään viraalivideotaan kesken leikkauksen. Moliver kuitenkin vakuutti lopettaneensa potilaan leikkaamisen ennen TikTokin tekemistä.

Aiemmin toinen lääkäri kohahdutti kansaa esittelemällä 45-vuotiaat implantit, jotka poisti potilaaltaan.

Alla olevalla videolla täyteaineita huuliinsa hankkinut nainen varoittaa karmeasta reaktiosta.

Lue myös:

    Uusimmat