Epäilty tuotiin saliin takakautta: Roihuvuoren kerrostaloraiskauksen käsittely alkoi salaisena – ulkomaalaistaustaisen miehen epäillään käyttäneen lasta törkeästi hyväkseen

Poliisi on vaitonainen Helsingin Roihuvuoren seksuaalisen hyväksikäyttöepäilyn yksityiskohdista 1:01

Helsingin Roihuvuoressa tapahtuneen törkeän lapsen seksuaalisen hyväksikäytön ja törkeän raiskauksen oikeudenkäynti alkoi tänään Helsingin käräjäoikeudessa.

Asia käsitellään suljetuin ovin, eikä mediaa päästetty käräjäsaliin. MTV Uutiset oli paikalla kuvaamassa oikeudenkäynnin alkua, mutta epäilty tuotiin saliin takakautta eikä häntä näkynyt.

Epäiltynä 1990 syntynyt mies

Rikoksesta syytetään vuonna 1990 syntynyttä ulkomaalaistaustaista miestä. Poliisi oli tutkinnan alkuvaiheessa ottanut kiinni myös kaksi muuta miestä, jotka kuitenkin vapautettiin myöhemmin. Kahdella muulla miehellä ei uskota olevan osuutta tapahtumiin.

Poliisi ei ole kommentoinut alaikäisen uhrin ikää tai sukupuolta.

Mies otettiin kiinni nopeasti asian tultua poliisin tietoon. Ilmoitus rikoksesta tuli hätäkeskuksen kautta.

MTV:n haastattelemien paikallisten mukaan alueella on yleisesti ottaen suhteellisen rauhallista, vaikkakin kyseisen talon läheisyydessä meno on viime aikoina äitynyt ulkopuolisten silmiin hieman rauhattomaksi. Kerrostalossa on juhlittu viikonloppuisin ja asukkaiden vaihtuvuus on ollut viime vuosina vilkasta.

Lue myös:

    Uusimmat