Helsingin Roihuvuoren epäilty seksuaalirikos järkyttää talon asukkaita: "En saa nukutuksi yöllä, kun mietin asiaa"

1:01

Alaikäisen tytön epäillään tulleen raiskatuksi kerrostaloasunnossa Helsingin Roihuvuoressa. Talon asukkaat ovat järkyttyneitä tapauksesta.

MTV haastatteli asukasta, joka oli palaamassa kotiin poliisioperaation jälkeen.

– Siinä oli ainakin kaksi poliisiautoa kerrostalon edessä ja yksi poliisi rappukäytävässä, kun menimme ystäväni kanssa luokseni. Se kiinniotto oli varmaan juuri tapahtunut, asukas kertoo.

Seksuaalirikokset luovat pelkoa

Seksuaalirikokset ovat riepotelleet Suomea niin Oulussa kuin Helsingissä. Niiden lisääntyvyys luo pelkoa.

– En saanut nukuttua viime yönä, kun mietin asiaa. Seksuaalirikoksia tapahtuu jatkuvasti kaikkialla. Etenkin nyt, kun se on tapahtunut omassa kerrostalossa, niin on se kauheaa.

Rauhaton kerrostalo

Haastateltavan mukaan kerrostalossa liikkuu viikonloppuisin ja öisin henkilöitä, jotka eivät asu kerrostalossa. Noin puolet kerrostalon asukkaista on ulkomaalaisia.

– Siellä pidetään viikonloppuisin bileitä ja poltellaan pilveä. Erikoista porukkaa siellä liikkuu. On siellä levotonta.

Saddam Husseinin kuva seinällä

Myös sivulliset ovat havainneet kerrostalon ilmapiirin olevan silmäänpistävä. Eräs roihuvuorelainen äiti kertoi MTV:lle havainneensa kyseisen kerrostalon erään asunnon ikkunassa jotain erikoista.

– Ikkunat oli auki, verhot ylhäällä. Kuului tosi kovalla islamilaista musiikkia. Ikkunasta näkyi valtava Saddam Husseinin kuva seinällä. Se oli Saddam Hussein, ei siitä voinut erehtyä.

Poliisi otti tapaukseen liittyen kiinni kolme ulkomaalaistaustaista miestä lauantai-iltana Helsingin Roihuvuoressa. Miehiä epäillään lapsen törkeästä seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja törkeästä raiskauksesta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja