Entinen Salkkarit-tähti Kerttu Rissanen palasi arkeen Selviytyjät-kuvausten jälkeen – raottaa tuntemuksiaan äärimmäisestä kilpailusta

18:16
Kerttu Rissasen hahmo koki traagisen lopun - Salkkareiden vastaava tuottaja Marko Äijö paljastaa, miksi näin lohduttomaan juonenkäänteeseen päädyttiin

Salkkarit jättänyt Kerttu Rissanen raotti tunnelmiaan Selviytyjät-kuvausten jälkeen Instagramissa.

Salatut elämät -sarjan dramaattisten juonenkäänteiden jälkeen jättänyt Kerttu Rissanen on pikkuhiljaa palannut normaaliin arkeen sen jälkeen, kun hän osallistui Selviytyjät Suomi -ohjelman kuvauksiin kaukana pohjoisessa.

Jo Salkkareidenkin ohessa ryhmäliikuntatunteja ohjannut Rissanen julkaisi keskiviikkona kuvan jumppsalilta ja pohti kuvatekstissä Selviytyjien jälkeisiä tunnelmiaan.

– Puolentoista kuukauden poissaolon jälkeen tuntuu sairaan kivalta päästä takaisin arkeen ja duuniin, Rissanen hehkuttaa ja kertoo miettineensä tauon aikana sitä, mihin tahtoo elämässään keskittyä.

– Varsinkin Selviytyjät-saarella ollessa kuunteli paljon itseään, ehkä jopa ymmärsi itseään paremmin ja huomasi, mitkä asiat oikeesti on elämässä tärkeitä. Vaikka tää on itsestäänselvää, oli silti niin hassua oivaltaa, miten vähällä ihminen oikeesti pärjää! hän summaa tuntemuksiaan.

Hän antaa ymmärtää, että äärimmäinen kilpailu sai tuntemaan kiitollisuutta omasta arjesta.

– Aina ei muista arvostaa sitä, mitä jo on, vaan suunnittelee mielessään jo seuraavaa tavoitetta. Ja vaikka saarella olikin virkistävää olla omissa ajatuksissa, elää hetki kerrallaan ja keskittyä vaan siihen, mistä seuraava ateria löytyy, huomasin tän parin viikon kotikaranteeniin aikana kaipaavani jo sikkenä tekemistä.

Rissanen kertoi syyskuun alussa tauon jälkeen Instagramiin palattuaan, että odotti kuvauksilta kunnon kamppailua ja äärirajojen testaamista, ja tämä toteutui.

– Oli siistiä päästä haastamaan itseään eri tavalla kuin koskaan aikaisemmin sekä fyysisesti että psyykkisesti, ja päästä vielä sen lisäksi tutustumaan ihaniin uusiin ihmisiin! Pohjolan luonto on uskomattoman hieno, hän hehkutti.

Rissanen ehti näytellä Salkkareissa Sanni Taalasmaata seitsemän vuotta, kunnes hahmo poistui sarjasta dramaattisen helikopterionnettomuuden seurauksena. Hän kertoi keväällä MTV Uutisille viimeiset kohtaukset kuvattuaan pitävänsä hyvänä asiana sitä, että hahmon loppu oli näyttävä. Hän myönsi kuitenkin tuntevansa haikeuttakin.

– Lähden hyvillä fiiliksillä, mutta samaan aikaan haikeana. Tämä oli minulle kuin toinen koti ja olen aina viihtynyt täällä superhyvin, Rissanen huokaa ja kertoo muistelleensa viimeisinä työpäivinään studiolla Salkkarit-uransa käänteitä, joista muistutti milloin mikäkin lavaste tai esine.

Keväällä Rissanen sanoi aikovansa palata myös yliopisto-opintojensa pariin.

– On tosi kivaa mennä pitkästä aikaa koulunpenkille. Nyt on aikaa miettiä, mitä haluaa ja mitä kohti lähtee menemään.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja