Salatut elämät

Pihlajakadulla tapahtuu!

Salkkareiden viikon jaksot ennakkoon

Katso lisää

Salkkarit-kaunotar lähtee mukaan Selviytyjät Suomi -ohjelmaan: "Eräkokemukseni rajoittuu yhteen telttaretkeen 12-vuotiaana"

14:56

Salatuista elämistä tunnetuksi tullut Kerttu Rissanen nähdään pian uudenlaisten haasteiden edessä, kun kaupunkielämään tottunut nuori nainen lähtee mukaan Selviytyjät-ohjelmaan.

Nelosella nähtävä Selviytyjät-ohjelma tullaan kuvamaan tänä vuonna poikkeuksellisesti Suomessa. Yksi mukaan lähtevistä tähdistä on Salkkareiden Sannia näyttelevä Kerttu Rissanen. Kuvaukset alkoivat eilen keskiviikkona Haaparannan saaristossa, ja Rissanen kertoi Instagramissa olevansa innoissaan uudesta haasteesta.

– Okei kaverit se on menoa nyt! Nimittäin kohti Selviytyjiä. Me suunnataan kohti Pohjolaa eli tämän vilukissan sisukkuutta koetellaan varmaan ihan kybällä. Vähän myös naurattaa, kun mun eräkokemus rajoittuu about yhteen telttaretkeen 12-vuotiaana. Mutta olen ihan superinnoissani lähdössä matkaan! Mä tykkään kaikista extreme-jutuista ja tämä on niin siisti mahdollisuus päästä haastamaan itseään ja saada uusia kokemuksia! Periksi ei anneta. Wish me luck! Rissanen kirjoittaa.

Kerttu Rissanen tunnetaan ahkerana liikkujana ja hän vetää työkseen myös ryhmäliikuntatunteja kuntosaleilla.

Salkkareissa näyttelemisen rinnalla Rissanen on alkanut pohtia uusia tulevaisuuden suunnitelmia. Nyt hän haluaa toteuttaa pitkäaikaisen haaveensa opintojen saralla.

– Olen miettinyt paljon sitä, mitä haluan tulevaisuudeltani. Olen miettinyt, että voisin käydä personal trainerin koulutuksen. Se on ollut pitkäikäinen haaveeni, näyttelijä kertoi MTV Uutisten haastattelussa huhtikuun lopulla.

Salatut elämät palaa ruutuun 3.8. MTV3-kanavalle!

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja