Entinen ihmis-Ken poseeraa rohkeassa leopardimekossa – tältä hän näyttää nenäleikkauksen jälkeen

4:25
Nainen halusi muuttaa ulkonäkönsä Barbieksi.

Jessica Alves näyttäytyi Milanossa paljastavassa leopardimekossa. 

Brasiliasta kotoisin oleva  Rodrigo Alves, 37, nousi tunnetuksi ympäri maailman, kun hän alkoi muokata ulkonäköään Ken-nuken näköiseksi.

Vuoden alussa hän kuitenkin huomasi, että tuntee olevansa enemmänkin Barbie ja alkoi näin ollen tehdä kauneusleikkauksien avulla itsestään sen näköistä. Hän muutti nimensä myös Jessicaksi

Jessica on käynyt elämänsä aikana niin monessa kauneusleikkauksessa, ettei enää perässä tahdo pysyä. Daily Mail -lehti kirjoittaa, että Jessica kävi leikkauttamassa nenänsä vastikään 12. kerran.

Jessicalle on tehty viime aikana kauneusleikkaus, jossa hän kasvonpiirteitään muokattiin. Lisäksi hänen rintojaan ja takapuoltaan on suurennettu. 

Jessica bongattiin nyt Italiasta Milanon kaupungista. Tähti oli pukeutunut illalliselle avonaiseen leopardimekkoon, joka esitteli kirurgin taidonnäytteet. 

Lontoossa asuva Alves ehti elää salaa naisena useiden kuukausien ajan ennen kuin esitteli muodonmuutostaan julkisuudessa. Hän kertoi alkuvuodesta, että häneltä on poistettu aataminomena. Hänon ilmoittanut olevansa nainen. Hän paljasti maaliskuussa myös haaveilevansa äitiydestä tulevaisuudessa.

Jessica nähtiin vastikään suutelemassa plastiikkakirurgiaan Giacomo Urtisia. He eivät kuitenkaan nykyisin seurustele, vaan ovat hyviä ystäviä keskenään. He seurustelivat kolme vuotta sitten ja pian suhde muotoutui ystävyydeksi. 

Kaksikko on nauhoittanut kappaleen Plastic World, josta tuli hitti Espanjassa ja Italiassa.

LÄHDE: The Sun 


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja