Kymmeniä kauneusleikkauksia! Tältä ihmis-Ken näytti ennen hurjaa muodonmuutostaan

AVAlla nähdään tänään erityinen dokumentti kahdesta miehestä, jotka tekevät kerrassaan kaikkensa näyttääkseen täydellisiltä. 

AVA-kanavalla nähdään torstai-iltana dokumentti kahdesta miehestä, jotka tekevät kaikkensa näyttääkseen mahdollisimman hyvältä. Miehet viettävät tuntikaupalla aikaa peilikuviensa äärellä ja suunnittelevat koko ajan sitä, kuinka he voisivat näyttää entistä paremmalta. 

Toinen miehistä monille entuudestaan tuttu, "ihmis-Keniksi" tituleerattu brasilialaissyntyinen Rodrigo Alves, jolle on tehty useita kymmeniä kauneusleikkauksia. Hänen kehossaan ei ole montaa kohtaa, jota ei olisi paranneltu leikkauksilla. 

34-vuotias Alves on saavuttanut maailmanlaajuisen julkisuuden muokatun kehonsa ansiosta. Mies on joutunut vuosien aikana useiden erilaisten komplikaatioiden urhiksi, mitkä ovat johtuneet muun muassa pieleen menneistä kauneusleikkauksista.

Ensimmäisen kauneusleikkauksensa Alves on kertonut teettäneensä 17-vuotiaana. Hänen mukaansa hän oli erittäin masentunut siitä kuinka ruma ja lihava hän oli. Kuntoilu ja salilla käyminen ei hänen mukaansa saanut aikaan minkäänlaista muutosta hänen kehossaan.

Daily Mailin mukaan mies on vihjaillut myös teettävänsä joskus sukupuolenkorjausleikkauksen, jotta hänestä voisi tulla Barbie. Tällä hetkellä Alvesin sukupuolielimet ovat hänen kehonsa ainut osa, johon kirurgin veitsi ei ole vielä toistaiseksi koskenut.

Miesnukeksi hinnalla millä hyvänsä -dokumentti AVAlla torstaina 5.10. klo 21! 

Lue myös:

    Uusimmat