Ensitreffit alttarilla -ohjelman Juudit on älykäs ja rauhallinen – tällaisen liiton hän haluaisi

0:35
Tässä ovat Ensitreffit alttarilla -sinkut!

Ensitreffit alttarilla -ohjelman tulevalla kaudella nähdään Turussa asuva Juudit.

Jälleen ensi syksynä rohkeat sinkut ottavat riskin ja antavat elämänsä asiantuntijoiden käsiin löytääkseen vierelleen itselleen sopivan kumppanin, ja sanovat toisilleen ”tahdon” heti ensikohtaamisella. Rakastetun Ensitreffit alttarilla -sarjan uusi tuotantokausi starttaa MTV3-kanavalla tiistaina 1. syyskuuta

Asiantuntijoina nähdään viime kaudelta tuttu kolmikko: Elina Tanskanen, Marianna Stolbow ja Kari Kanala. Yksi rohkeista sinkuista on 29-vuotias Juudit

Turussa puutalossa asuva Juudit työskentelee opinto-ohjaajana. Hän on älykäs, rauhallinen ja tiedostava ja harrastaa boulderointia, kulttuuria ja pyöräilyä. Lisäksi Juudit haaveilee purjehduskurssista ja -matkasta Pohjois-Amerikkaan.

Tulevalta mieheltään hän toivoo iloa, lämpöä ja uteliaisuutta. Juudit haluaisi liiton, jossa eletään onnellista arkea haaveillen, keskustellen ja yhdessä kasvaen. Hänelle tärkeitä arvoja ovat ihmisarvon tunnustaminen, tietynlainen henkisyys sekä rohkeat ja perustellut mielipiteet. Parisuhteen haasteeksi Juudit mainitsee oman tilan ja yhteisen ajan välisen tasapainon löytämisen.

Kenen kanssa Juudit astelee alttarille? Ensitreffit alttarilla -parit selviävät tiistaina 1. syyskuuta!

Uudet Ensitreffit alttarilla -jaksot alkavat Maikkarin superviikolla tiistaina 1.9. klo 21. MTV3-kanavan superviikolla 31.8. - 6.9. starttaa yhteensä kahdeksan ohjelman uudet jaksot. Ohjelma on katsottavissa myös C More -suoratoistopalvelussa ja mtv-palvelussa.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja