Suosittu Ensitreffit alttarilla tulee taas! Ohjelmassa seurataan ensimmäistä kertaa neljää avioituvaa paria

19:10
Ensitreffit alttarilla -asiantuntijat kertoivat MTV Livessä, mitä tehdä, jos kumppanin naama alkaa ärsyttää. Entä mistä saa lisää intoa seksielämään?

Rakkauden, avioliiton ja parisuhteen ytimessä vahvoja tunteita herättävä Ensitreffit alttarilla starttaa MTV3-kanavalla tiistaina 1.9. Uusi tuotantokausi on entistä pidempi, ja mukana on ensimmäistä kertaa neljä avioituvaa paria.

MTV3-kanavalla tiistaina 1.9. klo 21 alkavassa Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa rohkeat sinkut ottavat riskin ja antavat elämänsä asiantuntijoiden käsiin löytääkseen vierelleen itselleen sopivan kumppanin. Sinkut sanovat toisilleen "tahdon" heti ensikohtaamisella alttarilla. Suosikkiohjelmassa seurataan parien häitä, häämatkaa, arkea ja juhlaa kuuden viikon ajan, jonka jälkeen parit tapaavat asiantuntijat viimeistä kertaa ja päättävät, haluavatko he jatkaa elämäänsä yhdessä vai erikseen.

Tällä kaudella nähdään myös tuoreiden aviovaimojen tapaaminen keskenään ja se, kun aviomiehet pääsevät vaihtamaan yhdessä ajatuksia siltä, miltä avioelämä tuntuu ja miten uudenlainen arki sujuu.

Seitsemännellä tuotantokaudella tuttu asiantuntijakolmikko: parisuhdekouluttaja Marianna Stolbow, erityistason seksuaaliterapeuttiElina Tanskanen sekä pastori Kari Kanalavalitsee ensimmäistä kertaa neljä toisilleen sopivaa paria, joiden tukena rakkauden ja pysyvän parisuhteen etsinnässä he läpi kauden ovat. Myös jaksoja on enemmän kuin aiemmilla kausilla: 14.

Kauden tärkeimmiksi teemoiksi nousevat unelmat ja niiden toteutuminen parisuhteen kautta, sekä toisaalta unelmien ongelmallisuus parisuhteen kannalta: mitä tehdä, jos liian selkeä unelmakuva kumppanista estää tyytymästä todelliseen ihmiseen? Asiantuntijoiden johdatuksella myös katsojat pureutuvat miettimään parisuhdettaan ja omia käytösmallejaan aivan uudella tavalla.

Uudet Ensitreffit alttarilla -jaksot alkavat Maikkarin superviikolla tiistaina 1.9. klo 21. MTV3-kanavan superviikolla 31.8.-6.9. starttaa yhteensä kahdeksan ohjelman uudet jaksot.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja