Empire-tähden pahoinpitelyn tutkinnassa erikoinen käänne – poliisi epäilee tähden maksaneen hyökkääjille

Jussie Smollet joutui hyökkäyksen uhriksi 1:09
Jussie Smollettiin kohdistuneesta hyökkäyksestä uutisoitiin tammikuun lopussa.

Jussie Smollettiin kohdistunutta hyökkäystä epäillään lavastetuksi. 

Empire-sarjaa tähdittävä yhdysvaltalainen näyttelijä Jussie Smollett kertoi tammikuun lopussa joutuneensa väkivaltaisen hyökkäyksen kohteeksi. Smollettin mukaan kaksi tuntematonta hyökkääjää kävi hänen kimppuunsa kadulla Chicagossa ja pahoinpiteli hänet sairaalakuntoon.

Chicagon poliisin mukaan tutkinnassa on tullut esiin uusia todisteita, joiden vuoksi poliisi uskoo Smollettin järjestäneen hyökkäyksen itse. Smollettin epäillään maksaneen miehille, jotka hyökkäsivät hänen kimppuunsa.

Poliisi pidätti aiemmin kaksi hyökkäyksestä epäiltyä miestä, mutta heidät vapautettiin. Miesten kerrotaan tekevän yhteistyötä poliisin kanssa.

Smollett on kiistänyt väitteet asianajajiensa julkaisemassa lausunnossa.

– Viharikoksen uhrina, joka on tehnyt yhteistyötä poliisin kanssa, Jussie Smollett on vihainen ja pöyristynyt huhuista, joiden mukaan tekijät ovat hänen tuttujaan. Häntä on nyt sorrettu lisää väitteillä, että hän olisi osallistunut omaan hyökkäykseensä. Mikään ei voisi olla kauempana totuudesta ja jokainen, joka väittää toisin, valehtelee, lausunnossa sanotaan.

Smollett kertoi poliisille hyökkäyksen jälkeen, että hyökkääjät huutelivat hänelle rasistisia ja homofobisia kommentteja. Hänet hakattiin, hänen päälleen kaadettiin tunnistamatonta kemikaalia ja hänen kaulaansa kiedottiin köysi. 

Poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa ja on ilmoittanut haluavansa kuulla Smollettia uudelleen.

Lähteet: CNN, E Online

Lue myös:

    Uusimmat