Näyttelijä pahoinpideltiin sairaalakuntoon – tähdiltä sataa tukea: ”Sydämeni särkyy vuoksesi"

Jussie Smollet joutui hyökkäyksen uhriksi 1:09
Jussie Smollett pahoinpideltiin Chicagossa.

Jussie Smollettin pahoinpitelyä tutkitaan mahdollisena viharikoksena.

Empire-sarjaa tähdittävä yhdysvaltalainen näyttelijä Jussie Smollett joutui väkivaltaisen hyökkäyksen kohteeksi varhain tiistaiaamuna Chicagossa. Kaksi tuntematonta hyökkääjää kävi hänen kimppuunsa kadulla ja pahoinpiteli hänet sairaalakuntoon.

Hyökkääjät kiinnittivät Smollettin huomion huutelemalla rasistisia ja homofobisia kommentteja. Smollett hakattiin ja hänen päälleen kaadettiin tunnistamatonta kemikaalia. Toinen hyökkääjistä kietoi köyden Smollettin kaulaan.

Hyökkääjien paettua paikalta Smollett hakeutui sairaalahoitoon. Hänen kerrotaan olevan hyvissä voimissa. Chicagon poliisi tutkii tapausta mahdollisena viharikoksena.

Useat julkisuuden henkilöt ovat tuominneet tapauksen sosiaalisessa mediassa ja osoittaneet tukensa Smollettille.

– Lähetän rakkautta Jussielle ja Smollettin perheelle tämän kammottavan hyökkäyksen jälkeen. Tuemme sinua ja rukoilemme, että löydät rauhan ja oikeuden, tviittaa laulaja John Legend.

– Kuulin juuri Empire-veljenpoikaani Jussie Smollettiin kohdistuneesta järjettömästä vihahyökkäyksestä. Olen niin vihainen ja satutettu tämän vuoksi! Tämän täytyy loppua! Levittäkää rakkautta, ei vihaa. Rukouksia veljenpojalleni, Empire-tähti Vivica A. Fox kirjoittaa.

– Tämä saa minut voimaan pahoin. Jussie Smollett, olemme kaikki kanssasi tänään, ystäväni. Lähetän rajattomasti rakkautta luoksesi. Sydämeni särkyy vuoksesi, ja siksi, että tässä maassa tällaista voi yhä tapahtua säännöllisesti, näyttelijä Josh Gad tviittaa.

Myös kansanedustaja Jani Toivola on ilmaissut tukensa Smollettille jakamalla tämän kuvan Instagram-tilillään.

Smollett tuli kaapista homoseksuaalina vieraillessaan Ellen DeGeneresin keskusteluohjelmassa vuonna 2015.

Lähteet: NBCDFW, E Online, CNN

Lue myös:

    Uusimmat