Elokuvaohjaaja Quentino Tarantino naimisiin israelilaisen laulajan kanssa – ikäeroa 20 vuotta

4:33

Yhdysvaltalainen elokuvaohjaaja Quentin Tarantino meni eilen naimisiin israelilaisen laulajan Daniella Pickin kanssa Los Angelesissa. He tutustuivat jo kymmenen vuotta sitten ja ovat olleet on-off suhteessa. Kuitenkin vuodesta 2015 he ovat pitäneet vakavammin yhtä.

Katso video: MTV haastatteli Tarantino ja Hateful Eight -elokuvan näyttelijöitä vuonna 2016.

Quentin Tarantino avioitui laulajan Daniella Pickin kanssa. People-lehti kertoo pariskunnan tutustuneen toisiinsa alun perin vuonna 2009, kun nyt 55-vuotias Tarantino oli promoamassa tuolloin uutta Kunniattomat paskiaiset -elokuvaa.

Laulajana sekä myös näyttelijänä kunnostautunut israelilainen 35-vuotiasDaniela Pick ja ensimmäistä kertaa naimisiin mennyt Tarantino menivät kihloihin vuonna kesällä 2017.

Daniella Pickin isä on kotimaassaan Israelissa kuuluisa laulaja-lauluntekijä Svika Pick.

People-lehti kertoi kihlajaisjuhlien olleen massiiviset ja vieraina olivat useita Tarantinon elokuvista tuttuja eturivin näyttelijöitä, kuten Bruce Willis, Samuel L. Jackson sekä Uma Thurman.

Quentin Tarantino on tunnettu persoonallisista rutkasti väkivaltaa sisältävistä toimintaelokuvistaan. Aiemmin Quentin Tarantino on kertonut, ettei ole voinut sitoutua, ollessaan niin omistautunut elokuvien tekemiselle.

Avioliiton auvoisaan satamaan päässeeltä Tarantinolta on kuitenkin tulossa ensi vuonna uusi elokuva Once Upon A Time In Hollywood, joka sijoittuu vuoden 1969 Los Angelesiin.

Elokuvaa tähdittävät ensimmäistä kertaa samassa elokuvassa yhdessä näyttelevät Leonardo DiCaprio sekä Brad Pitt.

Tarantino on ohjannut yhteensä yhdeksän elokuvaa, joista kuuluisimmat ovat Pulp Fiction, Kill Bill -elokuvat sekä Kunniattomat paskiaiset. 

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja