Quentin Tarantino luopui sinkkuvuosistaan – kihlasi laulajakaunottaren

Oscar-palkittu elokuvaohjaaja Quentin Tarantino meni kihloihin israelilaisen laulajakaunottaren Daniella Pickin kanssa.

Elokuvaohjaaja Quentin Tarantino, 54, kihlautui israelilaisen laulajakaunottaren Daniella Pickin, 33, kanssa. Israelilaisen Walla!-lehden mukaan Tarantino esitti suuren kysymyksen naisystävälleen Los Angelesissa perjantai-iltana 30. kesäkuuta kimalteleva sormus hyppysissään.

– Se on totta. Me olemme todella onnellisia ja innoissamme tästä! Tarantinon kihlattu Pick todistaa.

Kaunottaren isä, muusikko Svika Pick kertoo, että perheessä eletään nyt suuria ilon hetkiä.

– Olemme toivottaneet heille paljon onnea!

Tarantino ja Pick tapasivat kahdeksan vuotta sitten, kun Tarantino ohjasi Israelissa elokuvaansa Kunniattomat paskiaiset vuonna 2009. Vielä tuohon aikaan tunnettu ohjaaja oli sitä mieltä, että avioituminen kenenkään kanssa ei sovi hänen elämäntilanteeseensa.

– En sano, etten koskaan menisi naimisiin tai saisi lasta ennen kuin olen 60-vuotias, mutta olen tehty valintani ja kulkenut tietä yksin tähän asti, koska tämä on minun aikaani. Tämä on minun aikani tehdä elokuvia, ohjaaja perusteli kahdeksan vuotta sitten. 

Vuonna 2016 tilanteet muuttuivat. Pariskunta bongattiin yhdessä elokuvatapahtumista ympäri maailmaa.

Palkitun ohjaajan tulevaisuus näyttää muutenkin täysin erilaiselta kuin kymmenen vuotta sitten. Tarantino kertoi marraskuussa 2016 San Diegossa Yhdysvalloissa järjestetyssä luovuuskonferenssissa, että kymmenes elokuva tulee olemaan hänen viimeisensä.

– Toivottavasti määrittelen menestyksen urani lopussa niin, että minua pidetään yhtenä parhaista elokuvantekijöistä koskaan. Ja mahtavana taitelijana, ei vain elokuvantekijänä.

Tarantinon tunnetuimpia elokuvia ovat muun muassa Pulp Fiction, Jackie Brown, Kill Bill -sarjan kaksi elokuvaa, Kunniattomat paskiaiset sekä kaksi Oscar-palkintoa voittanut Django Unchained.

Lähde: Eonline.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja