Kuin ilmetty Sharon Tate – tältä näyttää Margot Robbie Quentin Tarantinon uudessa elokuvassa

Margot Robbie jakoi ensimmäisen kuvan itsestään vuonna 1969 kuolleen Sharon Taten saappaissa.

Quentin Tarantinon uudessa Once Upon a Time in Hollywood -elokuvassa näyttelevä Margot Robbie jakoi Instagram-tilillään ensimmäisen kuvan itsestään Sharon Tatena. Oscar-ehdokkuuden I, Tonya -elokuvasta saanut Robbie esittää elokuvassa Tatea, jonka Charles Mansonin perhe murhasi tämän ollessa viimeisillään raskaana. Tate ja neljä muuta ihmistä murhattiin hänen ja näyttelijättären ohjaaja-mies Roman Polanskin yhteisessä kodissa.

Kuvassa Robbie on puettu mustaan poolokauluspaitaan, valkoiseen hameeseen ja valkoisiin saappaisiin. Keltaista seinää vasten nojaavalla Robbiella on Taten tavaramerkkinä tunnetut vaaleat hiukset.


Once Upon a Time in Hollywood -keskittyy kahteen Hollywoodin työmarkkinoilla kamppailevaan fiktiiviseen mieheen. Leonardo DiCaprio esittää entistä länkkäritähteä Rick Daltonia ja Brad Pitt tämän stunttimiestä Cliff Boothia. Kaksikko asuu elokuvassa Taten ja Polanksin naapurissa vuonna 1969.

Elokuva on saanut vihreää valoa Taten siskolta Debra Tatelta. Hän oli aluksi skeptinen elokuvaa kohtaan, mutta muutti mieltään, kun Tarantino otti häneen henkilökohtaisesti yhteyttä.

– Hän on ollut hyvin kunnioittava ja suora minulle. Odotukseni tätä projektia kohtaan ovat korkealla, Tate sanoi People-lehdelle.

Ensi vuoden heinäkuussa ensi-iltansa saava elokuva on täynnä tähtiä. Robbien, DiCaprion ja Pittin lisäksi elokuvassa nähdään muun muassa Burt ReynoldsMichael Madsen, Tim RothDamian LewisDakota Fanning ja Al Pacino.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja