Suspiria-kauhuklassikon uudelleenfilmatisointi sai Quentin Tarantinon kyyneliin

Syksyllä ilmestyvä Suspiria-elokuva sai taakseen vaikutusvaltaisen tukijan.

Oscar-ehdokkuuksia kahmineen Call Me By Your Name -elokuvan ohjannut Luca Guadagnino paljasti saaneensa Quentin Tarantinon kyyneliin uudella elokuvallaan. Guadagnio on työstänyt uudelleenfilmatisoinnin Dario Argenton kauhuklassikko Suspiriasta.

– Näytin elokuvan Quentinille. Olemme olleet ystäviä siitä asti, kun toimimme tuomareina Venetsian elokuvafestivaaleilla. Olin hermostunut, mutta innostunut kuulemaan häneltä neuvoja. Katsoimme elokuvan hänen luonaan ja hänen reaktionsa lämmitti minua. Hän oli elokuvasta innoissaan, lopussa hän halasi minua itkien, Guadagnio kertoi.

Ohjaaja kuvailee elokuvaansa kauhun ja draaman sekoitukseksi. Hänen mukaansa katsetta ei halua ottaa pois ruudulta, koska hahmot ovat niin vangitsevia.

Elokuvan on tarkoitus ilmestyä marraskuussa Yhdysvalloissa, Eurooppa ei ole saanut elokuvalle vielä julkaisupäiviä. Suspiriaa tähdittävät 50 Shades of Grey -elokuvien päänäyttelijä Dakota Johnson sekä Tilda Swinton ja Chloë Grace Moretz.

Suspiria kertoo Johnsonin esittämästä balettitanssijasta, joka osallistuttuaan Swintonin näyttelemän Madame Blancin vetämään tanssikouluun, alkaa kohdata pimeitä asioita. Elokuvan kuvaukset olivat niin rankkoja, että Johnson sanoo ilmoittautuneensa terapiaan roolinsa vuoksi.

Elokuva kuvattiin Pohjois-Italiassa, hylätyssä Campo dei Fiori hotellissa, joka Johnsonin kokemuksen mukaan oli kylmä, kuiva ja antoi jatkuvasti sähköiskuja näyttelijöille hotellin katolla olleiden sähköpylväiden vuoksi. Elokuvan musiikista vastaa Radiohead-nokkamies Thom Yorke.


Tarantino sen sijaan työstää parhaillaan Once Upon a Time in Hollywood -nimellä kulkevaa elokuvaa, joka käsittelee Charles Mansonin murhia. Elokuvaa tähdittävät Brad Pitt ja Leonardo DiCaprio ja kyseessä on ensimmäinen kerta, kun kaksikko nähdään samassa elokuvassa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja