Elokapina ja autoilijoiden mielenosoitukset kohtasivat Eduskuntatalolla – Mannerheimintien autoletka aloitti kovaäänisen tööttisinfoniansa

Helsingin keskustassa hirveä meteli – katso, kuinka sadat autoilijat hakkaavat tööttejä Eduskuntatalon edessä 1:09
Katso videolta, kun satojen autojen töötit soivat Helsingin keskustassa.

Helsingissä on tänään järjestetty kolme tapahtumaa, joilla on ollut vaikutusta keskustan liikenteeseen.

MTV Uutiset Live kertoo ja näyttää kun tapahtuu. Se on toimitus, joka elää uutispäivää kanssasi.

Seuraa jatkuvaa lähetysvirtaa yhden ruudun kautta osoitteessa mtvuutiset.fi ja MTV Katsomossa.

MTV Uutiset Live oli seuraamassa Helsingin keskustassa, miten kolme erilaista tapahtumaa vaikuttavat liikenteeseen ja ilmapiiriin.

Eduskuntatalolla osoittivat mieltään samaan aikaan sekä autoilijat että Elokapina. Elokapina on osoittanut mieltään paikalla jo keskiviikosta alkaen.

Mielenilmauksien lisäksi Helsingissä järjestetään tänään Helsinki City Running Day. Tapahtumassa juostaan muun muassa Suomen suurin puolimaraton.

Mannerheimintie täyttyi tööttäilijöistä

Autoilijat saapuivat Eduskuntatalon edustalle kello 13 jälkeen. Mannerheimintie täyttyi pitkästä autoletkasta ja autoilijoiden tööttäilyistä. 

Eräs autoilijoiden mielenilmaukseen osallistunut perusteli osallistumistaan auton ollessa pysähdyksissä punaisissa liikennevaloissa. 

– Olemme täällä sen takia, että saisimme polttoaineen ja muiden autoilun kohtuuttomia kuluja alemmaksi, auton kuljettaja tokaisi MTV Uutiset Liven haastattelussa suorassa lähetyksessä. 

Helsingin poliisi ilmoitti Twitter-tilillään kello 14 aikoihin, että autoilijat ovat poistuneet Mannerheimintieltä ja samalla mielenilmaus on ohi. 

Jos tviitti ei näy, voit katsoa sen täältä

Juttua päivitetty kello 12.07. Muutettu uusi livelähetyksen alkamisaika. Juttua muokattu kello 12.53 Live-lähetyksen alkamisen jälkeen aikamuotojen ja otsikon osalta. Juttua ja otsikkoa muokattu kello 14.13 autoilijoiden mielenilmauksen päättymisen jälkeen. 

Lue myös:

    Uusimmat