Eloisa Nikita saapuu Espanjan aurinkoon etsimään elämänsä rakkautta Love Island Suomessa: "En ole juuri koskaan hiljaa"

Nikita saapuu Love Island Suomi -ohjelmaan etsimään itselleen rakkautta. Ratsastusta harrastava nainen haluaa eläinrakkaan kumppanin.

Nummelasta kotoisin oleva Nikita saapuu Love Island Suomi -ohjelmaan ensimmäisten joukossa. Nikita haki mukaan yksinkertaisesta syystä:

– Halusin tulla testaamaan, löytäisinkö elämäni miehen.

23-vuotias Nikita työskenteli aiemmin kokkina, mutta sittemmin siirtynyt toimistotehtäviin. Sinkku hän on ollut kahden vuoden ajan. Hän kertoo, että sitä ennen hän oli lähes aina parisuhteessa. Ensimmäinen seurustelusuhde alkoi 15-vuotiaana.

– Viimeisin suhteeni kesti reilut kolme vuotta. Aluksi oli outoa olla yksin, mutta sen jälkeen mietin, etten enää halua ketään. Nyt mieleni on muuttunut.

Ratsastusta harrastava Nikita etsii itselleen kumppania, joka on eläinrakas. Hän toivoo että kumppanilla itsellään olisi oma harrastus.

– Inhoan sellaisia, jotka ovat kotona odottamassa, kun toinen on tehnyt koko päivän kaikkea. Se ei vaan toimi.

Nikita haluaa löytävänsä itsensä kaltaisen kumppanin, joka urheilee ja on puhelias. Itseään hän kuvailee positiiviseksi ja hyväksi seuraksi.

– Paras puoleni on sosiaalisuus, en ole juuri koskaan hiljaa.

Kumppanilta hän ei siedä ylitse menevää mustasukkaisuutta. Huonoiksi puolikseen hän mainitsee yliajattelun ja sinisilmäisyyden.

– Välillä saatan olla äkkipikainen.

Love Island Suomi starttaa Subilla ja mtv-palvelussa ma 19.8. klo 21 ja jatkuu kuutena iltana viikossa ma-la. C More -suoratoistopalvelussa ohjelma on katsottavissa jo klo 20, lukuunottamatta startti- ja finaalijaksoja. 

Lue myös:

    Uusimmat