Ellen DeGeneres lähetti kaltoinkohtelusyytöksiä esittäneelle henkilökunnalleen anteeksipyyntökirjeen: "En ole pysynyt kartalla kaikesta"

0:38
Ellen Degeneres jäi jumiin keskelle Kalifornian hurjia olosuhteita.

Ellen DeGeneres pyytää anteeksi kaikilta työntekijöiltään, jotka ovat kokeneet huonoa kohtelua ohjelman tuotannossa.

Aiemmin tällä viikolla uutisoitiin, että yhdysvaltalaisjuontaja Ellen DeGeneresin, 62, ohjelma The Ellen DeGeneres Show on otettu sisäisen tutkinnan kohteeksi. Ohjelman kulisseista on esitetty useita syytöksiä henkilökunnan kaltoinkohtelusta. Lähteiden mukaan useat työntekijät ovat syyttäneet ohjelman tuotantoa muun muassa rasistisesta sekä pelottelevasta ilmapiiristä ja epäoikeudenmukaisista irtisanomisista. 

DeGeneres lähetti itse ohjelman työntekijöille kirjeen, jossa hän kommentoi henkilökunnan keskuudesta nousseita syytöksiä.

– Koska olemme kasvaneet ekspontentiaalisesti, en ole pysynyt kartalla kaikesta ja olen luottanut siihen, että muut tekevät työnsä siten, kuten he tiesivät, että haluan heidän tekevän työnsä. Selkeästi jotkut eivät tehneet niin. Tämä tulee nyt muuttumaan ja olen sitoutunut varmistamaan sen, ettei näin tapahdu enää uudestaan, DeGeneres totesi kirjeessään. 

Juontaja ei ole itse nimennyt ketään tiettyjä työntekijöitä kirjeessään, mutta lähteiden mukaan Ed Glavin, joka on yksi ohjelman kolmesta vastaavasta tuottajasta, saattaa olla yksi syytösten pääkohteista. Tutkinnan raporttien mukaan Glavin olisi muun muassa pidättänyt DeGeneresiltä tietoa siitä, mitä tuotannossa on todella meneillään. 

DeGeneres kertoi kirjeessään myös, että hän olisi halunnut lausua samat sanat henkilökunnalleen kasvotusten, mutta koronaviruspandemia ei mahdollista sitä tällä hetkellä. DeGeneres pyysi kirjeessään anteeksi sekä toivoi, että hänen henkilökuntansa nauttisi työstään sekä töihin tulemisesta. 

– Olen niin ylpeä työstä, jota teemme, sekä siitä hauskuudesta ja ilosta, jota autamme levittämään maailmaan. Haluan kaikkien kotona rakastavan ohjelmaamme ja haluan, että kaikki ketkä tekevät töitä sen parissa rakastavat sitä. Jälleen, pyydän anteeksi kaikilta, keillä ei ole ollut tuollaista kokemusta. Jos koronaa ei olisi, olisin tehnyt tämän henkilökohtaisesti, enkä malta odottaa sitä, että pääsen takaisin lavallemme ja näen teidät kaikki sitten, DeGeneres totesi kirjeessään.

Glavin ja ohjelman kolme muuta tuottajaa julkaisivat hiljattain tiedotteen, jossa he kertoivat tehneensä parhaansa luodakseen "kaikenkattavan työpaikan". 

– Olemme todella murtuneita sekä surullisia kuullessamme, että edes yhdellä ihmisellä tuotantoperheessämme on negatiivinen kokemus. Se ei ole sitä, ketä olemme ja mitä pyrimme olemaan, eikä se ole se missio, jonka Ellen on meille asettanut, ryhmän yhteisessä lausunnossa sanotaan. 

Lähde: InStyle

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja