"Elämä ei todellakaan ole kovin kamalaa" – ökyrikkaat postaavat kuvia someen koronaeristäytymisestään

Korona erikoislähetys: Miten toimia, jos tulen ulkomailta, entä jos olen vähän yskässä – näin toimit, mikäli tunnet olosi sairaaksi tai saavut ulkomailta 3:34
Korona erikoislähetys: Miten toimia, jos tulen ulkomailta, entä jos olen vähän yskässä – näin toimit, mikäli tunnet olosi sairaaksi tai saavut ulkomailta

Koronavirus vaikuttaa myös raharikkaisiin, mutta heidän eristyksestä kertovat somekuvansa ovat hieman erilaisia kuin tavisten.

Millaista olisi eristäytyä muista, jos raha ei olisi ongelma? Rich Kids of Instagram, lyhemmin RKOI, on sosiaalisen median ilmiö, jossa tilit jakavat kuvia hyvin rikkaista nuorista ja heidän elämäntyyleistään.

"Elämä ei todellakaan ole kovin kamalaa..."

Koronavirus vaikuttaa myös rahakkaisiin, ja brittimediassa onkin jo tartuttu tietoihin siitä, millaista rahakas elämä on kotikaranteenin aikaan.

– Sillä aikaa, kun moni jumiutuu koronaviruksen vuoksi kotiin pastaa syöden, rikkaat nuoret elävät unelmaansa, The Sun kuvailee.

– Elämä ei todellakaan ole kovin kamalaa, kun voit eristäytyä muutamaksi viikoksi luksuskartanoon, jossa on uima-allas, tai upealle superjahdille.

Tältä näyttää Instagramin rikkaiden nuorten elämä koronan aikana:

Julkaisija kertoo suojaimensa olevan Louis Vuittonin mallistosta. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Karanteeni ei koskaan ole näyttänyt näin raikkaalta". Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Sosiaalisen eristämisen harjoitus". Jos kuva ei näy, katso se täällä.

"Pysy kotona, juo viiniä", toteaa kuvateksti. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Julkaisija kertoo olleensa kotieristyksessä neljä päivää. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Lue myös:

    Uusimmat