Mainos

Eikö vika ole koskaan naisessa? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

”Eikö vika ole koskaan naisessa?” pohtii likvidi.

Näin naiset vastasivat:

”Oletan, että tässä puhutaan eroamisesta katkeralla sivumaulla. Vika on usein ollut ainakin tässä naisessa siinä mielessä, etten

A.      Kehtaa sanoa, mitä oikeasti ajattelen

B.      Kehtaa tunnustaa, ettei tästä suhteesta mitään tule

Yleensä vika ei kuitenkaan ole kenessäkään: on ihmisiä, jotka on tarkoitettu yhteen, ja ihmisiä, joilla homma ei toimi. Ei siinä syyttely auta. Jos toinen hakemalla hakee syyllistä ja haukkuu ”sinun vikasi”, sanoisin, että vikaa on eniten tässä haukkujassa.”
– 30, parisuhteessa

"Kyllä, vika on välillä myös naisessa, ihan samalla lailla kuin vika voi olla miehessä tai kenessä tahansa. Ihmiset, jotka ajattelevat olevansa aina oikeassa tilanteesta riippumatta ovat ihmisiä, joiden kanssa ei kannata tuhlata aikaa. Anteeksi pyytäminen ja oman virheensä myöntäminen ovat äärimmäisen tärkeitä ominaisuuksia, varsinkin parisuhteessa."
– 24, parisuhteessa

"No, ei tietenkään! Kuinka tulit edes ajatelleeksi tätä? Naiset ovat yhteiskunnan kuningattaria, jotka ovat kyvyttömiä olemaan väärässä. Joskus oikean valinnan tekeminen kestää hieman pidempään, mutta tuolloinkaan kyse ei missään nimessä ole koskaan siitä, että nainen olisi väärässä. Tee itsellesi palvelus ja antaudu naisten valintojen armoille, niin olet elämässäsi turvassa."
– 25, naimisissa

"Onpa tyhmä kysymys, ei tietenkään."
– 36, naimisissa

"Harvemmin. On sitä muutaman kerran kuitenkin sattunut."
– 29, avoliitossa

"On. Yleensä kyseessä on kahden kauppa, oli sitten puhe seksistä tai muusta parisuhdetilanteesta."
– 35, sinkku

"Vika on mitä todennäköisemmin joskus myös naisessa – mitähän mahdat oikein tarkoittaa? Toisille omien virheiden myöntäminen on vaikeampaa kuin toisille, eikä sillä ole mitään tekemistä sukupuolen kanssa."
– 25, sinkku

"Harvemmin. Yleensä ongelma on siinä, että naisella on jokin ongelma, jota mies ei kaikessa yksinkertaisuudessaan näe ongelmana. Esimerkkitilanne: Mies jää kiinni toisen naisen kourimisesta. Nainen suuttuu. Mies ei näe ongelmaa, vaan syyttää naista ylireagoinnista. Ja vika on naisen. Aina. Kaiken kattavana vastauksena kysymykseesi: Miehet eivät vain kykene näkemään omia puutteitaan ja mokiaan ja vierittävät syyn naisen niskoille. Todellisuudessa vika on hyvin, hyvin harvoin naisessa."
– 30, sinkku


Mitä olet aina halunnut kysyä naisilta? Kysy – me selvitämme vastauksen

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.