Ei varaa adoptiomaksuun – mies liikuttui kyyneliin saadessaan koiransa ilmaiseksi takaisin

Eläinsuojelukeskuksen antelias teko herättää ihastusta sosiaalisessa mediassa. Vanha mies liikuttui kyyneliin, kun hän kuuli saavansa koiransa ilmaiseksi takaisin. Hänellä ei olisi ollut varaa maksaa adoptointimaksua.

Nimettömänä pysyttelevä vanhempi herra sai syyskuussa sydänkohtauksen, jonka vuoksi hän joutui sairaalaan Delawaren osavaltiossa Yhdysvalloissa. Hänen kaksi koiraansa, Bailey ja Blaze, joutuivat eläinsuojelukeskukseen, sillä niillä ei ollut ketään, kuka olisi voinut pitää niistä huolta.

Järjestelyn piti olla vain lyhytaikainen. Eläinkeskus pitäisi koirista huolta sen aikaa, kun niiden omistaja olisi sairaalassa. Viikot kuitenkin kuluivat, ja koirat siirtyivät tilapäisten hoidettavien sijaan adoptoitaviin.

Terveiden, nuorten ja ystävällisten koirien luulisi löytävän nopeasti uudet kodit, mutta toisin kävi. Sairaalasta päästyään vanha herra ilahtui kuullessaan koirien olevan yhä eläinkeskuksessa.

– Koirat olivat niin innoissaan nähdessään omistajansa. Ne nuolivat hänen kasvojaan hännät heiluen, adoptioneuvoja Lindsay Carrothers sanoi Huffington Postille.

Katso miehen ja koirien liikuttava kohtaaminen videolta. Mies ei aluksi meinaa uskoa, että hän todella saa koiransa ilmaiseksi takaisin.

Jos video ei näy, katso se täältä

Henkilökunta keräsi rahat adoptiomaksuun

Mies halusi luonnollisesti koiransa takaisin. Hänellä ei ollut varaa 250 dollarin, eli noin 230 euron, adoptiomaksuun, mutta hän vakuutti saavansa rahat kasaan.

– Mies oli valmis myymään autonsa saadakseen koiransa takaisin, Carrothers sanoo.

Samana iltana eläinkeskuksessa syntyi idea maksaa miehen adoptointimaksu. Lisäksi henkilökunta ja vapaaehtoiset keräsivät ruokaa, leluja ja muita tarvikkeita koirille.

Mies palasi keskukseen seuraavana päivänä kertoakseen, että hän tarvitsisi muutaman lisäpäivän saadakseen adoptointirahat kasaan. Hänelle kerrottiin, että rahat eivät enää olisi tarpeen. Koirat olivat nyt hänen.

– Hän oli niin kiitollinen, että hän kiitti Jumalaa tästä siunauksesta.

Carrothers kertoo olevansa ylpeä siitä, että hän sai olla osa tämän perheen yhteen saattamista.

– Tämä sai meidät kaikki kyyneliin. Sitä pystyi tuntemaan koirien rakkauden omistajaansa kohtaan. Mikään ei saanut tulla tämän perheen yhdistämisen väliin, ei varsinkaan raha.

Lue myös:

    Uusimmat