Drew Barrymore sai vihdoin myytyä Kalifornian kotinsa

Charlien enkelit -elokuvistakin tuttu Drew Barrymore on viimeinkin saanut myydyksi vuonna 2010 ostamansa talon Montecitosta.

Viimeiset vuodet ovat olleet tapahtumarikkaita tähtinäyttelijä Drew Barrymorelle. Barrymore meni naimisiin, sai lapsen ja myi nyt talon, jonka pihamailla sanoi miehelleen, Will Kopelmanille, tahdon.

LUE MYÖS:

Kalifornian Montecitossa sijaitseva talo ei mennyt kaupaksi aivan Barrymoren tahtomalla hinnalla, mutta tähti teki silti hyvää voittoa. Alunperin Barrymore laittoi 5,7 miljoonalla dollarilla ostamansa talon toukokuussa myyntiin 7,5 miljoonalla dollarilla (eli tämänhetkisen kurssin mukaan 5,5 miljoonalla eurolla). Tähti laski hintaa myöhemmin 6,9 miljoonaan dollariin (eli 5,1 miljoonaan euroon), mutta ostaja sai tingittyä hinnan lopulta 6,35 miljoonaan dollariin (4,7 miljoonaan euroon).

Vuonna 1937 rakennetussa persoonallisessa talossa on seitsemän makuuhuonetta ja kuusi kylpyhuonetta. Pinta-alaa kaksikerroksisessa talossa on reilut 550 neliömetriä.


Millaisia luksusasuntoja Jokakodin sivuilla on myynnissä? Tutustu!


Lisää asuntoasioita Jokakodin Facebookissa: Tykkää nyt!


LUE MYÖS:


Hannakaisa Taskinen/Jokakoti.fi

Lähde: Redfin

Kuva: Splash News

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja