Drew Barrymore MTV.fille: Arvostan suuresti yksinhuoltajia

MTV.fi tapasi Drew Barrymoren Berliinissä 2:27

Amerikkalaistähti Drew Barrymore näyttelee Lomapainajainen-elokuvassa yksinhuoltajaa. Rooli liippaa läheltä tähden omaa lapsuutta.

Näyttelijä Drew Barrymore nähdään Lomapainajainen (Blended) -elokuvassa yksinhuoltajan roolissa. Elokuvassa Barrymore päätyy toisen yksinhuoltajan (Adam Sandler) kanssa kaameille sokkotreffeillle ja mutkien kautta vielä yhteiselle lomalle.

MTV.fi tapasi Barrymoren ja Sandlerin elokuvan maailmanensi-illassa Berliinissä. Lehdistötilaisuudessa Barrymore totesi MTV.fille, että hänen oli helppo samaistua rooliin, sillä hänen äitinsä oli yksinhuoltaja.

– Äitini kasvatti minut yksinhuoltajana. Arvostan siis yksinhuoltajia paljon. Olen aina arvostanut sitä vahvuutta, mitä yksinhuoltajana oleminen vaatii. Halusin tuoda esiin sitä suurta kunnioitusta tässä elokuvassa, Barrymore kertoo.

Barrymore kuvailee, että käsikirjoitusta lukiessaan hän oli sekä itkenyt että nauranut. Tähti ottikin sydämen asiaksi tuoda esiin yksinhuoltajien elämää:

– Roolihahmoni on vahva nainen, joka pärjää omillaan. Olen ylpeä siitä, että voin edustaa sitä maailmaa. Kun puhutaan siitä, mitä lapset tarvitsevat ja miten paljon ihmiset tekevät lastensa eteen, se särkee sydämeni, näyttelijä tunteilee MTV.fille.

Barrymorella on aviomiehensä Will Kopelmanin kanssa kaksi tytärtä. Vuonna 2012 syntynyt Olive ja huhtikuussa 2014 syntynyt Frankie.

”Haluan lasteni pysyvän lapsina mahdollisimman pitkään”

Barrymore itse aloitti näyttelijänuransa hyvin nuorena. Hänen ensimmäinen elokuvaroolinsa oli Altered States -elokuvassa vain viisivuotiaana. Lapsitähdeksi Barrymore nousi Gertien roolistaan Steven Spielbergin legendaarisessa E.T. the Extra-Terrestrial -elokuvassa. Lehdistötilaisuudessa näyttelijä totesi, että ei kuitenkaan aio usuttaa lapsiaan näyttelijöiksi.

– Muistelen hellyydellä lapsuuttani. Jos en itse olisi aloittanut näyttelemistä jo lapsena, ei minulla nyt olisi tätä elämää. Haluan lasteni pysyvän lapsina kuitenkin mahdollisimman pitkään. Jos he haluavat näyttelijöiksi, aion tukea sitä.

Sekä Adam Sandler ett Drew Barrymore ovat samaa mieltä siinä, että lapset menevät aina etusijalle heidän elämässään.

– En ole ollut itsekäs, lapset menevät aina etusijallle. Et vain halua tehdä mitään ilman heitä, Barrymore kuvailee.

– Elokuvaan on tullut haettua inspiraatiota omasta elämästä. Onhan se hankalaa ajatella, että lapsista pitää päästää irti. Pelkään sitä, että he kasvavat aikuisiksi, Sandler puolestaan miettiin.

Lehdistötilaisuudessa Sandler myös nauratti toimittajajoukkoa kuvailemalla vanhemmuuden arkista puolta. Se kun ei muutu miksikään, olit sitten tähtinäyttelijä tai et.

– Kun lapset menevät iltakahdeksan jälkeen nukkumaan, me saatamme lähteä ruokaostoksille. Joskus siinä vaiheessa tuntuu, että 20 minuutin retki ruokakaupassa on kuin kävisi Havaijilla.

Lomapainajainen saa ensi-iltansa Suomessa 27. kesäkuuta. Videolla MTV.fin kuvaamia tunnelmia Berliinin maailmanensi-illan punaiselta matolta.

 

 

Lue myös:

    Uusimmat