Salkkareista tuttu Mia Ehrnrooth tapasi näyttelijä Drew Barrymoren – arvaatko, mistä kaksikko jutteli?

Mia Ehrnrooth ja Kimberlin Brown vertailevat, kuinka nopeasti he oppivat vuorosanansa – Kaunarit-tähden kyky saa Ehrnroothin kateelliseksi 6:12
Katso myös: Mia Ehrnrooth ja Kimberlin Brown vertailevat, kuinka nopeasti he oppivat vuorosanansa – Kaunarit-tähden kyky saa Ehrnroothin kateelliseksi

Mia Ehrnrooth tapasi näyttelijä Drew Barrymoren New Yorkissa.

Salatut elämät -sarjasta syksyllä ainakin toistaiseksi poistunut näyttelijä Mia Ehrnrooth kertoo Instagramin tarinat-osiossa tavanneensa yhdysvaltalaisnäyttelijä Drew Barrymoren New Yorkissa. Instagram-tarinoidensa perusteella Ehrnrooth oli kutsuttu New Yorkissa järjestettyyn Barrymoren ja kauneudenhoitotuotemerkin yhteistapahtumaan.

Ehrnrooth on jakanut tapahtumasta Instagram-tarinaansa videon, jossa Barrymore kehuu hänen vaaleanpunaista housupukuaan. Seuraavaksi Barrymore ojentaa mikrofonin Ehrnroothille, joka kertoo olevansa Suomesta ja suosittelee yhdysvaltalaisnäyttelijälle avantouintia.

Barrymore kertoo videolla, että on itseasiassa juuri testannut avannon tyylistä kylmäaltaassa pulahtamista 

– Rakastin sitä! Luin juuri, että Kate Middleton (herttuatar Catherine) harrastaa kylmäuintia, Barrymore sanoo Ehrnroothin videolla.

Videon lopussa Ehrnrooth ylistää Barrymorea, joka kertoi viihtyneensä kylmäaltaassa ensimmäisellä pulahduskerrallaan kolmen minuutin ajan.

– Tuo on todella vaikuttavaa! Ehrnrooth sanoo Barrymorelle.

Syyskuun lopussa uutisoitiin, että Ehrnroothin Salkkarit-roolihahmon Cindynkohtalo jää avoimeksi, kun hahmo ja Ehrnrooth poistuivat ainakin toistaiseksi Pihlajakadun kuvioista. 

– Hahmo ja myös minä olemme olleet tauolla. Perheessämme on ollut muutamia uusia projekteja, jotka ovat vaatineet mahdollista nopeaa lähtölaukaisua suuntaan jos toiseen, ja sen takia otimme tauon Cindylle, hän valotti MTV Uutisille.

 

Lue myös:

    Uusimmat