Mainos

Donald Trump unohti Melanian äitienpäivänä – some kohahti: "Surullista"

2:18
Melania Trump kommentoi kohutakkiaan

Donald Trump ylisti äitejä Twitterissä, mutta unohti mainita vaimonsa Melania Trumpin.

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump avasi jälleen sanallisen arkkunsa Twitter-tilillään äitienpäivänä sunnuntaina 12. toukokuuta. Trump twiittasi muun muassa Kiinasta, demokraattivastustajistaan sekä Venäjän tutkimuksesta, mutta jätti täysin mainitsematta vaimonsa ja 13-vuotiaan poikansa Barronin äidin Melania Trumpin

Kyseessä oli jo toinen peräkkäinen äitienpäivä, kun presidentti Trump ei maininnut vaimoaan sanallakaan Twitterissä, jonka tiedetään olevan Trumpin eniten suosima tapa viestä julkisesti. 

– Trump twiittasi 29 kertaa tänään. Eikä kertaakaan Melaniasta. Surullista, eräs Twitterin käyttäjä huomioi. 

Donald Trump julkaisi kuitenkin yleisen äitienpäivätoivotuksen Twitterissä, kuten teki myös Melania Trump. Vuonna 2017, ensimmäisenä virkavuotenaan Donald Trump toivotti sekä vaimolleen, että kaikille muille äideille hyvää äitienpäivää. Viime vuonna Trump ei julkaissut samanlaista twiittiä.

On epäselvää, kuinka presidenttipari juhli äitienpäivää tänä vuonna, mikäli he tekivät niin lainkaan. Pariskunta ei isännöinyt yhtäkään julkista tapahtumaa viikonlopun aikana.

Aiemmin äitienpäivää edeltäneellä viikolla Trumpit järjestivät vuosittaisen tapahtuman Valkoisessa talossa, jossa kunnioitettiin sotilaiden äitejä sekä vaimoja, kenellä on lapsia. 

Tilaisuudessa presidentti Trump kiitti vaimoaan hienon tilaisuuden järjestämisestä sekä muisteli omaa äitiään Mary Anne MacLeod Trumpia, joka kuoli vuonna 2000. 

Huhtikuussa, Melania Trumpin 49-vuotissyntymäpäivänä Valkoinen talo julkaisi onnittelutwiitin ensimmäiselle naiselle, mutta sen kummallinen kuvavalinta nousi nopeasti kiivaan somekeskustelun kohteeksi. 

Trumpien avioliiton liekin on arveltu sammuneen, sillä joissakin edustustilaisuuksissa varsinkin Melania Trump ei ole vaikuttanut tuntevan kovinkaan lämpimiä tunteita miestään kohtaan. Esimerkiksi vuonna 2017 levisi video, jossa Israeliin juuri saapunut pariskunta käveli lentokentällä, ja presidentti Trump yritti ottaa vaimonsa kädestä kiinni, joka hätisti sen nopeasti pois. 

Maaliskuussa presidenttiparin kerrottiin riidelleen eräällä klubilla Floridassa. Valkoinen talo kiisti väitteet. 

Vuonna 2018 Melania Trump kertoi, ettei hän ole kiinnostunut hänen avioliittoaan koskevasta spekulaatiosta. 

– Se ei ole huolenaiheeni eikä asia, mihin keskittyisin, Melania Trump totesi tuolloin. 

– Olen äiti ja ensimmäinen nainen ja minulla on niin paljon tärkeämpiä asioita ajateltavana sekä tehtävänä. Tiedän, että ihmiset tykkäävät spekuloida ja media tykkää spekuloida avioliittoamme. 

Melania Trump totesi myös, ettei juorujen kohteena oleminen tietenkään ole miellyttävää, mutta hän itse erottaa oikean väärästä sekä totuuden valheista. 

Lähde: People

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja