Mainos

Valkoinen talo julkaisi oudon synttärikuvan maan ensimmäisestä naisesta: surullinen Melania istuu yksin sohvan nurkassa

2:18
Melania Trump joutui viime syksynä myrskyn silmään jakkunsa selkään painetusta tekstistä ”En todellakaan välitä, välitätkö sinä?" Takki oli hänen yllään vierailulla Teksasissa olevassa siirtolaislasten vastaanottokeskuksessa.

Valkoinen talo julkaisi Twitterissä omituisen kuvan perjantaina 49 vuotta täyttäneestä Yhdysvaltain ykkösnaisesta Melania Trumpista. Kuvassa presidentin vaimo istuu yksin sohvan toisessa nurkassa ja hänen miehensä poissaolo korostuu.

Kuva herätti heti julkaisun jälkeen suurta huomiota ja keräsi tuhansia kommentteja. Niissä on kyselty, miksi Valkoinen talo halusi julkaista juuri kyseisen kuvan, koska presidentin puoliso näyttää siinä lähinnä yksinäiseltä.

Kommenttiketjussa kysellään myös, missä ovat lapsi tai mies. Joku ihmettelee, miksi juhlapäivänä halutaan julkaista kuva surullisen näköisestä Melaniasta.

Presidentti oli samassa huoneessa

ABC:n uutisten mukaan kuva on otettu viime kuussa, Donald Trumpin ja Tšekin pääministerin Andrej Babišin tapaamisen yhteydessä.

Kuvaajat ovat kiinnittäneet huomionsa tapaamiseen, eivät ensimmäiseen naiseen. Kuvasta puuttuu lisäksi vastapäisellä sohvalla istuva pääministerin puoliso.

Syntymäpäivänsä Melania vietti muun muassa illastamalla Japanin pääministerin Shinzo Aben ja tämän vaimon kanssa, jotka ovat parhaillaan vierailulla Yhdysvalloissa.

"Maailman kiusatuin ihminen"

Ensimmäisen naisen viime vuosi oli takkuinen. Ensin oli skandaali jakun selkään painetusta tekstistä ”En todellakaan välitä, välitätkö sinä?”, joka hänellä oli yllään vierailulla Teksasissa olevassa siirtolaislasten vastaanottokeskuksessa. Skandaali oli valmis.

Lokakuussa Melania Trump sanoi haastattelussa olevansa maailman kiusatuin ihminen. Samalla hän kertoi, ettei välitä miehensä väitetyistä julkisuuteen tulleista avioliiton ulkopuolisista suhteista toisiin naisiin.

Joulukuussa hän piti vaikeimpana sitä, että monet ihmiset ovat opportunisteja ja yrittävät hyötyä hänen perheensä nimestä.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja