Diandra esiintyi yllättävässä kokoonpanossa

Diandra Flores kapusi Justin Bieberin keikkaetkoilla lavalle yhdessä pikkusiskonsa kanssa.

Kaisaniemessä juhlistettiin illan Justin Bieberin keikkaa etkoilujen merkeissä. MTV3.fi seurasi paikanpäällä tuhatpäisen fanilauman ilottelua. Keikkahuumaa komppasivat myös kotimaiset artistit, jotka esiintyivät Bieberistä hullaantuneelle yleisölle.

Diandra kertoi tunnelmistaan MTV3.fi:lle ennen omaa esiintymisvuoroaan. Artisti iloitsi siitä, että hän saisi astella lavalle yhdessä pikkusiskonsa Deirdren kanssa. Pikkusisko laulaa Diandran taustoja.

– Täällä näyttää olevan ihan huikea tunnelma. On mukava olla mukana ensimmäisillä artistia varten järjestetyillä etkoilla, laulaja totesi.

Diandra tunnustautuu itsekin Bieberin ihailijaksi, mutta kertoo siskonsa olevan vielä suurempi fani.

– Bieber tekee hyvää musiikkia ja on hyvä showmies, joka saa tytöt valtaansa. Hän osaa laulaa ja tanssia, Diandra kuvaili.

Bieberin ympärillä pyörivä fanihysteria on jokseenkin tuttua myös Diandralle. Artisti saa ihailijoiltaan paljon tsemppaavia fanikirjeitä.

– Mulla on ihania faneja, josta lähtee meteliä keikalla, artisti hehkutti.

Vastikään Pariisista Beyoncen keikalta palannut Diandra suuntaa ensi viikolla Lontooseen kirjoittamaan uusia biisejä. Naisen kevääseen kuuluu biisien kirjoittamisen lisäksi opiskelua ja äänityssessioita studiossa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat