Darth-alligaattori innostui ruoka-ajasta liikaakin – huikea pako tallentui videolle: "Olkaa hyvät ja vahvistakaa, että olette elossa"

Darth-alligaattori nousi somejulkkikseksi livahdettuaan mehevien lihanpalojen toivossa pakoon altaastaan. Matelijakeskus kiittelee nyt Darthia bisneksien piristämisestä, sillä videota otuksen paosta on katsottu käsittämättömät 84 miljoonaa kertaa!

Darth-alligaattori teki kalifornialaisesta matelijatarhasta kuuluisan. Darthin liika innokkuus ruoka-aikaan nousi supersuosioon sosiaalisessa mediassa, kun The Reptile Zoo jakoi videon siitä TikTok-seuraajilleen,  kertoo Insider.

Katso myös: Nobelin hassuttelutiedepalkinto 2020 annettiin "parhaasta akustiikasta". Tältä kuulostaa, kun alligaattori imppaa heliumia! Juttu jatkuu videon jälkeen.

Alligaattori yllätti työntekijät "Ei, älä edes ajattele sitä..."

Videolla Darth innostuu ruoka-aikaan niin, että lipsahtaa ulos aitauksestaan.

– Ei, älä edes ajattele sitä... Ei, alligaattoreita ruokkiva työntekijä kiljuu.

Livahdettuaan karkuun altaastaan Darth pötköttää ilmeisen viattomana lattialla ja napsii innokkaasti lihanpaloja.

– Voi luoja, työntekijä nauraa.

"Olkaa hyvät ja vahvistakaa, että olette elossa"

Videolla alligaattorin paosta on käsittämättömät 84 miljoonaa katselukertaa. Jopa videopalvelu Netflix saapui vaatimaan jatkoa.

– Olkaa hyvät ja vahvistakaa, että olette elossa, Netflix vitsaili kommentissaan.

Darthin pako. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Darthin pako jäi lyhytaikaiseksi – palautettiin altaaseen

Matelijatarha kiiruhti vakuuttamaan, ettei Darth syönyt työntekijöitä; jatkovideolla he nostavat muhkeaa ja kiemurtelevaa Darthia takaisin altaaseen. Tätäkin pätkää on katseltu jo lähes seitsemän miljoonaa kertaa.

Video poiki maksavia asiakkaita

Matelijatarha kiittelee Darthia bisneksien piristämisestä! Keskuksella on yli 10 miljoonaa seuraajaa TikTokissa, ja Darthin somejulkisuudesta on ollut myös hyötyä kävijämäärien suhteen.

Darthin palautus. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Keskus kertoi ABC7-uutiskanavalle, että maksavia asiakkaita on saapunut videon innostamana myös paikan päälle tutustumaan alligaattoreihin.

Miksei Darth purrut?

Katsojat ovat ihmetelleet esimerkiksi sitä, ettei Darth käsittelyn aikana pure hoitajia. Matelijatarhan mukaan Darthia on käsitelty runsaasti nuorempana, joten se on tottunut kosketukseen.

– Se kannatti, koska ruoka-aikaa lukuun ottamatta Darth on niin suloinen, vaikka se toki on villieläin, keskus selittää.

Katso myös uskomaton video: Mies väänsi alligaattorin leuat paljain käsin auki pelastaakseen koiranpentunsa!

Uutisklipit 1:33

Lue myös:

    Uusimmat