Conor McGregoria syytettiin raiskauksesta – nyt ilmestyi video, joka kertoo toisenlaista tarinaa

Conor McGregor joutui aiemmin tällä viikolla raiskaussyytteen kohteeksi. UFC-areenoilta tutun vapaaottelijan tilanteessa on kuitenkin tapahtunut uusi merkittävä käänne, kertoo TMZ.

McGregorin kerrottiin aiemmin pakottaneen naisen seksiin kesken NBA:n finaaliottelun Miamissa. Väitetty teko tapahtui viime viikolla Miami Heatin ja Denver Nuggetsin välisessä neljännessä finaalikamppailussa.

Naisen juristi kirjoitti kirjeen, jonka mukaan paikalla olleet turvahenkilöt olisivat aluksi erottaneet naispuolisen henkilön tämän ystävistään. Sen jälkeen kyseinen nainen oli juristin mukaan pakotettu McGregorin ja hänen turvamiehensä kanssa miestenvessaan, jossa väitetty hirmuteko tapahtui.

Nyt TMZ on kuitenkin saanut haltuunsa videon, jossa mustaan t-paitaan pukeutunut McGregor ja valkopaitainen nainen keskustelevat yhdessä ihmisjoukon keskellä. Tämän jälkeen kaksikko katoaa yhdessä miestenvessaan McGregorin otettua naista kädestä kiinni. Muutamaa sekuntia myöhemmin vessan ovi sulkeutuu, eikä kukaan muu näytä menevän sisään.

Toisin kuin naisen juristi väitti, ei miestenvessaan menneet kuin McGregor ja nainen itse. Videolla ei näy, että turvamies olisi mennyt kaksikon mukana vessaan.

TMZ:n mukaan nainen on myös muuttanut tarinaansa tapahtumien kulusta videon tultua julki. Oikeudenkäynnin sijaan hän haluaa sovittelun NBA:n, Miami Heatin ja McGregorin kanssa.

McGregor on toistaiseksi kommentoinut tapausta vain edustajiensa kautta ja kiistänyt kaikki väitteet.

– McGregor on tyytyväinen tutkimukseen, jonka hän uskoo vakaasti osoittavan, että häntä vastaan esitetyt väitteet ovat vääriä. Tämä on pelkkää kiristystä, McGregorin asianajaja kertoo TMZ:lle.

Lue myös:

    Uusimmat