Conchita Wurst kohautti vuoden 2014 Euroviisuissa: Tältä hän näyttää nykyään – tunnistaisitko?

Drag-artisti Conchita Wurst hämmentyi voitostaan 3:04
Euroviisumenestys löi drag-artisti Conchita Wurstin ällikällä vuonna 2014 - näin hän kommentoi tuoreeltaan voittoaan

Vuoden 2014 Euroviisut voittaneen Conchita Wurstin tyyli on muuttunut melkoisesti.

MTV Uutiset julkaisee uudelleen vuoden luetuimpia uutisjuttujaan. Tämä artikkeli on alun perin julkaistu toukokuussa 2021.

Itävaltalainen Conchita Wurst nousi koko maailman tietoisuuteen voitettuaan vuoden 2014 Euroviisut kappaleellaan Rise like a phoenix.

Wurst, oikealta nimeltään Thomas Neuwirth, herätti huomiota "parrakkaana naisena". Hänet nähtiin viisulavalla upeissa iltapuvuissa. Tyyliin kuuluivat myös pitkät tummat hiukset, vahva meikki ja tumma parta.

Artistin sosiaalisesta mediasta käy ilmi, että hänen tyylinsä on muuttunut melkoisesti viisuvoiton jälkeen – vaikka hän viihtyy yhä tummissa, pitkissä hiuksissa sekä parrassa.

Wurstin Instagram-tilin tuoreimmat julkaisut ovat joulunalusviikolta. Kuvakollaasissa Wurst poseeraa monenlaisissa tyyleissä. 

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne tästä.

Vuonna 2021 julkaistussa kuvassa Wurst on sonnustautunut kevään muotivärin laventelin sävyiseen villapipoon ja paitaan, ja hymyilee säteilevästi ilman silmämeikkejä. Muhkeasta parrastaan hän ei kuitenkaan ole luopunut ja myös hiukset näyttäisivät olevan tällä kertaa pidemmät. Tyylin kruunaavat näyttävät korvakorut, joissa on hivenen rock-henkeä.

Vuosien saatossa kameleontiksikin tituleerattu Wurst onkin nähty somekuvissaan muun muassa vaaleissa, lyhyissä hiuksissa ja vaalealla parralla sekä kaljuna ja parrakkaana, mutta iltapukuun sonnustautuneena.

Wurst julkaisee kuitenkin edelleen säännöllisesti Instagram-tilillään myös kuvia, joissa hän poseeraa vahvasti meikattuna tai naisellisisiin pitsialusasuihin sonnustautuneena.

Wurst kertoi muutama vuosi sitten tunteikkaassa Instagram-päivityksessään olevansa hiv-positiivinen jo vuosia. Hän kertoi asiasta julkisesti, koska hänen entinen poikaystävänsä uhkasi vuotaa tiedon julkisuuteen.  

Wurst sanoi kirjoituksessaan olleensa vuosia lääkehoidossa, jonka ansiosta hän ei voi tartuttaa hi-virusta eteenpäin.

– Tunnen itseni terveeksi, olen vahvempi, motivoituneempi ja vapaampi kuin koskaan. Kiitos tuestanne, hän kirjoitti tuolloin.

Vuonna 2022 Wurst julkaisi myös pitkästä aikaa uutta musiikkia. 

Euroviisut on muutakin kuin laulukilpailu – näin poliittiset jännitteet näkyvät lavalla ja kulisseissa 5:15
Euroviisut on muutakin kuin laulukilpailu – näin poliittiset jännitteet näkyvät lavalla ja kulisseissa

Lue myös:

    Uusimmat