Euroviisuvoittaja Conchita Wurst kertoo olevansa hiv-positiivinen – entinen poikaystävä uhkasi vuotaa tiedon julkisuuteen

Conchita Wurst kertoo sairaudestaan avoimesti sen takia, että hänen entinen poikaystävänsä uhkasi vuotaa tiedon julkisuuteen.

Itävaltalainen laulaja ja drag-artisti Conchita Wurst, 29, kertoo tunteikkaassa Instagram-päivityksessään olevansa hiv-positiivinen. Wurst kertoo asiasta, koska hänen entinen poikaystävänsä uhkasi vuotaa tiedon julkisuuteen.  

– Olen ollut hiv-positiivinen jo vuosia. Suurelle yleisölle sillä ei ole merkitystä, mutta entinen poikaystäväni uhkaa levittää yksityisiä tietojani julkisuudessa, Wurst kirjoittaa.

Wurst sanoo, ettei hän halua antaa pelon vaikuttaa elämäänsä ja siihen, mitä ihmiset hänestä tietävät. Hän kertoo olleensa vuosia lääkehoidossa, jonka ansiosta hän ei voi tartuttaa hi-virusta eteenpäin.


– Tunnen itseni terveeksi, olen vahvempi, motivoituneempi ja vapaampi kuin koskaan. Kiitos tuestanne! Wurst päättää kirjoituksensa. 

Conchita Wurst voitti euroviisut vuonna 2014 Itävallan edustaja. Videolla artikkelin yläosassa Wurst kertoo tunnelmiaan voiton jälkeen. 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja