Muistatko vielä euroviisuissa kohauttaneen Conchita Wurstin? Tältä hän näyttää nykyään

Drag-artisti Conchita Wurst hämmentyi voitostaan 3:04
Conchita Wurst kommentoi tuoreeltaan viisuvoittoaan vuonna 2014 – tältä "parrakas nainen" näytti tuolloin!

Euroviisuvoittaja Conchita Wurst on vuosien saatossa ehtinyt vaihtaa tyyliään moneen otteeseen. Tuoreimmissa otoksissa häntä ei ole tunnistaa samaksi henkilöksi, joka valloitti viisulavalla kuusi vuotta sitten.

Itävaltalainen Conchita Wurst nousi koko maailman tietoisuuteen voitettuaan vuoden 2014 euroviisut kappaleellaan Rise like a phoenix.

Wurst, oikealta nimeltään Thomas Neuwirth, herätti huomiota tyylillään, joka muistutti ”parrakasta naista”. Hänet nähtiin lavalla upeissa iltapuvuissa. Tyyliin kuuluivat myös pitkät tummat hiukset, vahva meikki ja tumma parta.

Reilu viikko sitten julkaistussa Instagram-kuvassaan Wurstia ei kuitenkaan ole tunnistaa samaksi henkilöksi. Hän poseeraa kuvassa ilman paitaa tuuheassa parrassa ja tyylikkäässä, lyhyemmäksi leikatussa hiusmallissa. Sekä parta että hiukset vaikuttaisivat olevan luonnollista, tummaa sävyä.

Wurst on viisuvoittonsa jälkeen vaihtanut tyyliään moneen otteeseen ja häntä onkin tituleerattu jopa kameleontiksi.

Wurst kertoi kaksi vuotta sitten tunteikkaassa Instagram-päivityksessään olevansa hiv-positiivinen jo vuosia. Hän kertoi asiasta julkisesti, koska hänen entinen poikaystävänsä uhkasi vuotaa tiedon julkisuuteen.  

Wurst sanoi kirjoituksessaan olleensa vuosia lääkehoidossa, jonka ansiosta hän ei voi tartuttaa hi-virusta eteenpäin.

– Tunnen itseni terveeksi, olen vahvempi, motivoituneempi ja vapaampi kuin koskaan. Kiitos tuestanne, hän kirjoitti.

Lue myös:

    Uusimmat