Mainos

Clevelandin sieppaaja sai syytteet sieppauksista ja raiskauksista

Yhdysvalloissa Clevelandissa kolmen naisen sieppauksesta epäiltyä Ariel Castroa syytetään neljästä kidnappauksesta ja kolmesta raiskauksesta.

Clevelandin kaupungin syyttäjän Victor Perezin mukaan Castroa syytetään myös yhden siepatun naisen, Amanda Berryn, tyttären sieppauksesta. Nyt kuusivuotias tytär syntyi Berryn ollessa vangittuna Castron talossa.

Clevelandin poliisin mukaan Castron sieppaamilla naisilla ei ennen maanantaita ollut mahdollisuuksia yrittää pakoa talosta, jossa heitä pidettiin. Naisten ei uskota poistuneen talosta kertaakaan kymmenvuotisen vankeutensa aikana.

- Heitä ei pidetty samassa huoneessa, mutta he tiesivät toisistaan ja siitä, että he olivat talossa, poliisipäällikkö Ed Tomba kuvaili naisten oloja.

Poliisi on tutkinut Castron taloa maanantaista lähtien, ja paikalta on kerätty yli 200 esineen todistusaineisto. Viranomaiset tutkivat myös toista taloa tapauksen takia.

Castron kahta veljeä ei syytetä rikoksista. Syyttäjän mukaan heidän ei uskota tienneen siepattujen naisten kohtalosta. Veljet pidätettiin maanantaina yhtä aikaa Castron kanssa.

(MTV3 - Reuters - AFP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.