Mainos

Cleveland-syytetty veljelleen: Et näe minua enää, rakastan sinua

Clevelandissa kidnappauksista syytetyn Ariel Castron veljet ihmettelevät, miten heidän veljensä on voinut selvitä teoistaan vuosia jäämättä kiinni.

Uutiskanava CNN:n haastattelussa Pedro ja Onil Castro sanovat, etteivät kutsu häntä enää veljekseen vaan "hirviöksi."

Pedro ja Onil Castro otettiin kiinni heidän veljensä Arielin pidätyksen yhteydessä. Aluksi kaikista kolmesta puhuttiin mediassa epäiltyinä. Poliisi vapautti Pedron ja Onilin kuitenkin myöhemmin ja ilmoitti, ettei kahdella veljeksellä ollut osuutta sieppauksiin.

– Minulla ei ole asian kanssa mitään tekemistä. En ymmärrä, miten veljeni ei jäänyt kiinni kuluneiden vuosien aikana, sanoi 54-vuotias Pedro Castro.

"Kenet olen kidnapannut?"

Onil Castro kertoo olleensa veljensä Arielin kyydissä, kun poliisit pysäyttivät heidät viime maanantaina. Miehet olivat tulossa illalliselta äitinsä luota.

– Kysyin, mitä hän oli tehnyt, oliko hän ajanut STOP-merkin ohi pysähtymättä tai ajanut punaisia valoja päin. Hän sanoi "En ole, en tiedä".

Onil Castro kysyi poliisilta, miksi heidät oli pysäytetty.

– Poliisi vastasi, että meitä syytetään todella vakavista asioista.

Pedro Castro oli kotonaan nukkumassa, kun poliisi haki hänet. Castro luuli aluksi, että pidätys liittyi lievään alkoholirikkomukseen, johon hän oli syyllistynyt aiemmin.

– Luulin, että poliisit tulivat sen takia.

Poliisiasemalla Pedro Castro oli kysynyt, miksi hänet oli pidätetty. Komisario oli kirjoittanut paperille sanan "kidnappaus".

– Minulla ei ollut lukulasejani, joten sanoin "Ahaa, alkoholirikkomus". Sitten luin uudestaan "kidnappaus", ja ihmettelin kenet olin kidnapannut, Pedro Castro kertoo CNN:lle.

Onil Pedroa pidettiin eri sellissä, eikä hänkään tiennyt miksi hänet oli pidätetty.

– Näin veljeni Arielin kun hän käveli ohi, ja hän sanoi "Onil, sinä et enää koskaan tule näkemään minua. Rakastan sinua veli", kertoo Onil veljensä sanoneen.

Veli ei päästänyt keittiötä pidemmälle

Veljet kertovat, ettei Ariel päästänyt heitä talossaan keittiötä pidemmälle kymmeneen vuoteen.

– En käynyt hänen luonaan usein, mutta kun kävin, en päässyt keittiötä pidemmälle. Menimme keittiöön, koska siellä oli alkoholia, ja otimme keittiössä paukut, sanoo Pedro Castro.

Hän kertoo veljensä tehneen myös ruokaa silloin tällöin.

– Söin portailla.

Ariel Castron epäillään pitäneen kolmea nuorta naista vankina talossaan yli kymmenen vuoden ajan Clevelandissa. Naiset pääsivät vapaaksi viime maanantaina, kun yksi heistä pääsi pakoon naapurin avulla. Yhdelle siepatuista naisista oli syntynyt vankeuden aikana lapsi, joka on nyt kuusivuotias.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.