Mainos

Clevelandin sieppausepäillyn veli: Olisin ilmiantanut veljeni minuutissa

Kun Ariel Castro pidätettiin viime viikolla kolmen naisen kidnappauksesta syytettynä, poliisi otti kiinni myös tämän kaksi veljeä. Koko kolmikon pidätyskuvat levisivät tämän jälkeen maailmalle.

Poliisi vapautti Pedro ja Onil Castron muutamaa päivää myöhemmin. Kummallakaan miehellä ei poliisin mukaan ole mitään tekemistä Amanda Berryn,Gina DeJesuksen ja Michelle Knightin sieppauksen kanssa.

Veljekset kertovat CNN:n haastattelussa joutuvansa nyt asumaan salaisessa paikassa, jossa on myös perheen 71-vuotias äiti. Arielin teon vuoksi perheenjäsenten kotien ikkunoista on heitelty kiviä – ja perheelle on esitetty tappouhkauksia.

Veljekset kertovat olevansa onnellisia siitä, että siepatut tytöt on vapautettu. He kuitenkin toteavat joutuneensa nyt piinapenkkiin ilman mitään syytä.

Castron veljet kertoivat myös pelkäävänsä, että ihmiset tulevat aina epäilemään veljeksillä olleen jotain osuutta sieppauksissa.

Molemmat veljet korostavat kuitenkin, että heillä ei ollut aavistustakaan Arielin tekosista.

– En voisi kuvitellakaan tekeväni mitään sellaista. Jos olisin tiennyt, että veljeni tekee tällaista… En olisi, en… Minuutissa soittaisin poliisille, koska sellainen ei ole oikein, Pedro Castro kertoo CNN:lle.

– Mutta tämä tulee piinaamaan minua, koska ihmiset tulevat ajattelemaan, että Pedrolla oli jotain tekemistä tämän kanssa.

– Jos olisin tiennyt tästä, olisin raportoinut siitä, oli kyseessä sitten veljeni tai ei.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.