Mainos

Chrissy synnytti kuusikiloisen vauvan: ”Se oli kuin olisi synnyttänyt taaperon”

Neljännen lapsensa synnyttänyttä äitiä odotti ihme, kun vastasyntyneen lapsen painoksi punnittiin kuusi kiloa. 

Floridalainen Chrissy Corbitt, 29, on tuore tyttövauvan äiti, joka joutui kokemaan synnytyksessä jotain todella poikkeuksellista. Hän synnytti lapsen, jonka syntymäpainoksi mitattiin huikeat 6,1 kiloa. Sekä hoitohenkilökunta että äiti olivat ihmeissään lapsen suuresta koosta.

– Kun kätilö näytti häntä minulle verhon takaa, ajattelin vain, hyvä luoja, kun hän on iso. En voinut uskoa sitä. Se oli kuin olisi synnyttänyt taaperon, Corbitt kertoo.

Naisella on entuudestaan kolme lasta, joista jokainen painoi syntyessään yli 4,5 kiloa, joten äiti osasi odottaa kuopuksensa olevan iso, mutta ei todellakaan näin iso.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Hänen vatsansa vain kasvoi ja kasvoi. Se oli kuin suuri rantapallo, joka sai vain enemmän ja enemmän ilmaa, Corbittin puoliso ja lapsen isä Larry kertoo vaimonsa loppuraskaudesta. 

Käyttää yhdeksänkuukautisten vaatteita

Äiti synnytti lapsen keisarileikkauksella viikkoa ennen laskettua aikaa, ja hän kertoo leikkaussalissa olleiden puhjenneen hurraa-huutoihin lapsen synnyttyä maailmaan. Sellaista ei äidin mukaan ollut tapahtunut aikaisemmissa synnytyksissä. Kätilön mukaan lapsi oli suurin vastasyntynyt, jonka hän oli koskaan ennen nähnyt. 

Tyttövauva on terve ja voi hyvin, mutta perheelle tuli kotiuduttua eteen uusi ongelma; kaikki hänelle hankitut vaatteet olivat pieniä. Vaikka lapsi on vasta kolmen viikon ikäinen, hän käyttää jo vaatteita, jotka on tarkoitettu yhdeksänkuukautisille lapsille.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Vaikka lapsi on isokokoinen, hän on vanhempiensa mukaan muutoin kuin kuka tahansa vastasyntynyt.

– Hän on iloinen vauva, hymyilee koko ajan. En saa hänestä tarpeekseni, Corbitt kertoo.

Äiti sairasti raskausajan diabetestä, mikä selittää lapsen suuren syntymäpainon. Suurikokoiset vauvat päädytään synnyttämään yleensä keisarileikkauksella sillä vaarana on, että lapsi jää synnytyksessä kiinni synnytyskanavaan. 

Vauvat osaavat yllättää kerta toisensa jälkeen, niin myös tämän videon lapsi. 


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.