Charles Leclerc liikuttui kyyneliin jo ennen ruutulippua – "Minulla oli vaikeuksia nähdä"

Charles Leclerc ajoi Monacon GP:n voittoon sunnuntaina.

Ferrarin monacolaistähti Charles Leclerc ajoi viimein voittoon kotiradallaan Monacossa. Upea saavutus oli Ferrari-tähdelle tunteikas.

Leclerc ajoi lauantaina jo kolmatta kertaa urallaan paalupaikalle Monacossa. Aiempina vuosina Leclerc ei ole pystynyt realisoimaan paalupaikkojansa voitoiksi, mutta sunnuntaina pitkä odotus viimein palkittiin.

Leclerc pääsi juhlimaan Monacon GP:n voittoa kotiradallaan. Upea saavutus sai Ferrari-tähden liikuttumaan.

– Mitkään sanat eivät voi kuvailla tätä. Tämä oli todella vaikea kisa. Tämä merkitsee minulle paljon. Tämä on kilpailu, joka sai minut unelmoimaan F1-sarjasta. Tämä oli vaikea kisa tunteiden osalta, koska jo 15 kierrosta ennen maalia sitä alkoi toivomaan, ettei mitään tapahtuisi ja tunteet olivat tulossa pintaan, Leclerc kertoi kisan jälkeen Jenson Buttonin haastattelussa.

26-vuotias Leclerc myöntää ajatuksiensa harhailleen jo hyvissä ajoin ennen kisan päättymistä. Leclerc mietti kapealla katuradalla muun muassa edesmennyttä isäänsä

– Minun on sanottava, että mietin ajaessani isääni paljon enemmän kuin olisin kuvitellut. Hän antoi kaikkensa, jotta minä voisin ajaa täällä. Se oli meidän yhteinen unelmamme, Leclerc totesi liikuttuneena.

Tunteet meinasivat ottaa Leclercistä vallan lopullisesti muutamaa kierrosta ennen maalia, mutta tähtikuski sai kasattua itsensä kokoon ja tuomaan autonsa ehjänä maaliviivan yli.

– Muutamaa kierrosta ennen ruutulippua tulin tunnelista ja tajusin, että minulla oli vaikeuksia nähdä, koska silmäni olivat alkaneet kyynelehtiä hieman. Ajattelin, että Charles, sinulla ei ole varaa tähän nyt. Sinun on ajettava vielä muutama kierros voittaaksesi, Leclerc sanoi Motorsport.comin mukaan.

Lue myös:

    Uusimmat